Bvlgari Man In Black

07/17/2017
de catre Echipa Parfum-U
bvlgari-man-in-black

Parfumul Bvlgari Man in Black Eau de Parfum a fost lansat în 2014 și va fi parfumul care va deschide eleganta colecție de parfumuri pentru bărbați "Black" de la Bvlgari, completată de parfumurile Bvlgari Black Cologne și Bvlgari Black Orient. Eleganța și forța aromelor care compun acest parfum sunt completate de design-ul impecabil al recipientelor, casa Bvlgari fiind recunoscută și pentru măiestria sa în crearea de bijuterii.

Parfumul Bvlgari Man in Black este creația parfumierului Alberto Morillas, care și-a găsit inspirația în lumea mitologiei. Zeul roman al focului și al metalului este cunoscut sub numele de Vulcan, forța brută naturală a acestuia reprezentând principala sursă de inspirație în compunerea esenței parfumului Man in Black. Intens, masculin și profund senzual, parfumul Man in Black are la bază ingrediente precum lemnul de guaiac, rășina benzoică și boabele de tonka. Notele de mijloc sunt oferite de pielărie, stânjenel și tuberoză iar notele de vârf sunt romul, tutunul și condimentele. Datorită ingredientelor sale puternice, Man in Black este un parfum care emană virilitate și putere de seducție, fiind cunoscut drept un parfum neo-oriental, cu o aromă contrastantă.

Sticluța parfumului Man In Black amintește de linia exclusivă de ceasuri creată de Bvlgari, datorită design-ului simplu și rafinat, care scoate în evidență caracterul echilibrat dar intens al parfumului. Asemenea vulcanilor care dormitează, parfumul Man in Black este o esență tare, protejată de un recipient negru, cu aspect misterios. Odată pulverizat, parfumul Man in Black răspândește energie și putere, fiind capabil să creeze purtătorului și nu numai o plăcută dependență.

Parfumul Man in Black de la Bvlgari este un parfum masculin intens și magnetic, care inspiră încredere și putere încă de la prima pulverizare. Asemenea unui vulcan dezlănțuit, parfumul Man in Black acaparează și transformă totul în jurul său prin aroma sa memorabilă.

Comment-uri


Postare noua