Chanel – Allure Sensuelle

08/06/2017
de catre Echipa Parfum-U

Parfumul Chanel Allure Sensuelle a fost lansat în varianta de Eau de Toilette în 2006 și este o reinterpretare a clasicului parfum Chanel Allure Clasic. Asemenea celorlalte parfumuri fermecătoare ale casei Chanel, Allure Sensuelle este un parfum elegant, care se remarcă prin mirosul său rafinat.

Numele parfumului Allure Sensuelle face referire la alura fermecătoare a unei femei și senzualitatea pe care o exprimă prin naturalețea ei. Imaginea acestui parfum este actrița franceză Anna Mouglailis, a cărei privire intensă și chip de o frumusețe clasică au făcut-o perfectă pentru a reprezenta imaginea fără cusur a casei Chanel și stilul plin de îndrăzneală pe care celebra Coco Chanel l-a impregnat fiecărei creații a ei. Grațioasă fără nici un efort și elegantă în toate împrejurările, femeia care poartă parfumurile Chanel este o femeie modernă și practică, care se simte bine în pielea ei. Parfumul Allure Sensuelle învăluie și dezvăluie în același timp, prin aromele bogate floral-orientale cu accente gourmand. Creatorul acestui parfum este celebrul parfumier Jacques Polge, autorul a numeroase alte parfumuri Chanel, printre care și îndrăgitul parfum Coco Mademoiselle.

Parfumul Allure Sensuelle este descris drept un parfum modern, magnetic, care atrage prin mirosul său floral-oriental și condimentat compus din note de bază precum tămâie, piper roz și vetivier. Notele de mijloc sunt date de vanilie, patchouli și cambra iar notele de vârf sunt floral-citrice, conferind parfumului un miros aproape exotic compus din mandarină, bergamotă, iasomie, iris și trandafir.

Allure Sensuelle este un parfum care impresionează și cucerește prin mirosul său de o intensitate floral-citrică. Bogat în arome și savuros, parfumul Allure Sensuelle de la Chanel este ca o adevărată piesă de rezistență în garderoba oricărei femei moderne. Asemenea unui voal delicat, mirosul său învăluie și incită, punând în evidență alura senzuală a oricărei femei.

Comment-uri


Postare noua