CHANEL – COCO MADEMOISELLE

06/03/2017
de catre Echipa Parfum-U

 Senzual, fresh și oriental, parfumul Coco Mademoiselle de la Chanel este un omagiu adus spiritului rebel al tinerei Coco, creatoarea brandului Chanel. Un parfum elegant, plin de caracter, care atrage și provoacă, asemenea personalității femeii care l-a insiprat.

 

 „Eu nu fac modă, eu sunt moda” declara Gabrielle Coco Chanel, celebra creatoare de modă și numele din spatele brandului Chanel. Considerată regina modei moderne, Coco Chanel s-a născut în 1883 în Franța. Vizunea ei a dus la crearea modei secolului 20, prin inventarea pieselor vestimentare cu linii de o eleganță simplă, care au intrat rapid în garderoba tututor femeilor. Asemenea stilului vestimentar pe care l-a creat, parfumurile Chanel au fost încă de la început, deosebit de apreciate. Inutil să mai menționăm că celebrul parfum al casei Chanel, Chanel no.5, lansat în 1921, este și astăzi cel mai bine vândut parfum din toată lumea.

Coco Mademoiselle Eau de Parfum a fost lansat de Chanel în 2001, urmând ca în 2002 Chanel să lanseze Coco Mademoiselle Eau de Toilette. Parfumul Coco Mademoiselle este creația cunoscutului parfumier Jacques Polge, “nasul” din spatele parfumurilor Chanel din 1978 până în 2015. Notele de vârf sunt portocal, mandarină și bergamotă, notele de mijloc mimosa, iasomie, trandafir turcesc și ylang-ylang și notele de bază sunt compuse din boabe de tonka, patchouli, vanilie și mosc alb. Coco Mademoiselle este un parfum intens, citric și dulce-lemnos care exprimă rafinament și sofisticare. Femeia căruia i se adresează acest parfum este o femeie cu spirit tânăr, independentă și curajoasă, asemenea tinerei Coco Chanel. Imaginea parfumului Coco Mademoiselle este superba actriță Keira Knightley, ale cărei trăsături pline de îndrăzneală reflectă caracterul dinamic și plin de personalitate al parfumului.

Jucăușă, intensă, imprevizibilă, niciodată prezentă acolo unde te aștepți să o găsești – așa este descrisă personalitatea tinerei regine a modei, Coco Chanel. Parfumul Coco Mademoiselle reușește, prin mirosul său intens și bogat, să ne transpună în lumea plină de aventură și eleganță a celebrei Coco.

Comment-uri


Postare noua