GOOD GIRL – Carolina Herrera

05/20/2017
de catre Echipa Parfum-U
“Fetele cuminți ajung rareori în istorie” este motto-ul îndrăznețului parfum pentru femei GOOD GIRL de la Carolina Herrera.
Brandul Carolina Herrera se remarcă prin pasiunea pentru vestimentație și croielile atrăgătoare care au plasat-o pe creatoarea brandului în topul celor mai stilate femei din lume. Soții de președinți, vedete din lumea filmului și faimoase cântărețe au fost îmbrăcate de creatoarea de modă din Venezuela. În lumea parfumurilor, Carolina Herrera este cunoscută pentru creațiile sale de succes, dintre care menționăm parfmurile CH Carolina Herrera și 212.
În septembrie 2016, Carolina Herrera lansează parfumul GOOD GIRL, un parfum inspirat de orașul New York. Îndrăzneț, puternic, plin de inițiativă, New York este orașul tuturor posibilităților, un oraș în care femeile se afirmă prin imaginea și personalitatea lor. GOOD GIRL este un parfum care emană energie și senzualitate, reușind să atragă atenția de fiecare dată. Aromele contrastante simbolizează cele două fețe ale oricărei “GOOD GIRL”: o parte senină și bună și una întunecată, marcată de instinct. Tuberosa și iasomia încântă simțurile în timp ce boabele de tonka și cacao incită și provoacă. Sticluța parfumului este cât se poate de sugestivă: un pantof cu toc de tip stilleto reprezintă îndrăzneala și inițiativa. “Oferă-i unei femei pantofii potriviți și va cuceri lumea” spune Carolina Herrera despre design-ul sticluței. Pantofii potriviți iau forma unui parfum despre care se zice că reușește să flirteze cu simțurile noastre, astfel încât femeia care îl poartă devine imposibil de uitat.
O împletire de arome delicate și intense, GOOD GIRL este parfumul femeilor care își iubesc partea pozitivă dar, în același timp, își celebrează partea negativă. Modernă, ieșită din tipare și bineînțeles, sinceră. Femeia modernă este reprezentată de parfumul GOOD GIRL a lui Carolina Herrera, un parfum vibrant, plin de energie și senzualitate.

Comment-uri


Postare noua