One Million, Paco Rabanne.

03/27/2017
de catre Echipa Parfum-U
Poate cel mai celebru parfum al casei Paco Rabanne, One Million a fost lansat în 2008 și se bucură în continuare de succes ca unul dintre cele mai căutate parfumuri pentru bărbați. Alături de versiunea sa feminină – Lady Million, One Million de la Paco Rabanne se află încă în topul preferințelor a numeroși bărbați din toată lumea, demonstrând că este un parfum versatil, cu o aromă universal apreciată, la care trei faimoși parfumieri și-au adus contribuția: Christophe Raynaud, OlivierPescheux si Michel Girard.

Pentru cei mai mulți dintre fanii săi, One Million este parfumul ideal pentru o ieșire în oraș. Îndrăzneț, dinamic și seducător, acest parfum emană energie și prospețime, notele de vârf fiind mărul, scorțișoara și mandarina. Smirna și tutunul se află printre notele de mijloc, arome grele care oferă parfumului profunzime și o inconfundabilă prezență. Ca note de bază au fost folosite boabe de tonka și patchouli.  

Sticla sub formă de lingou de aur a versiunii One Million pentru bărbați a devenit legendară grație eleganței simple dar mai ales datorită simbolisticii sale. Lingoul de aur este, în mod evident, marca luxului dar Paco Rabanne reușesc să ducă ideea mai departe de atât. Luxul este o stare de a fi – ostentativ, obraznic, senzual, fără limite, bărbatul reprezentat de One Million își acordă, prin carisma sa, dreptul de a fi cine își dorește. Extravaganța lingoului de aur nu reprezintă, așa cum s-ar crede la o primă vedere, numai bunăstare. Mai mult decât atât, este un simbol al temperamentului încrezător, care jonglează cu regulile.

Rebeliunea este o caracteristică a bărbatului modern și Paco Rabanne ne transmit, prin parfumul One Million, că valoarea care nu se va deprecia niciodată, asemenea aurului, este personalitatea. Este de ajuns să urmărim reclama reușită a celebrului parfum pentru a ne convinge că prin aroma și ambalajul său, One Million de la Paco Rabanne ne pasează, în mod neconvențional, acest mesaj: luxul este o mentalitate înainte de a fi o realitate.

Comment-uri

Doresc acest superb parfum

Postare noua