Paco Rabanne Pour Elle Apă de Parfum

03/28/2018
de catre Echipa Parfum-U
Parfumul Paco Rabanne Pour Elle Apă de Parfum a fost lansat în anul 2003 de către celebra casă de modă franceză Paco Rabanne. Parfumul a ajuns să fie un clasic al mărcii Paco Rabanne, fiind recunoscut pentru aroma sa floral- fructată învăluitoare, care transmite bucurie și senzualitate.
Casa de modă Paco Rabanne a fost fondată de către designerul spaniol Francisco “Paco” Rabanedo Cuervo în 1966.

Dolce & Gabbana – Light Blue

03/14/2018
de catre Echipa Parfum-U
Parfumul Dolce & Gabbana Light Blue Apă de Toaletă a fost lansat în anul 2011. Creatorul parfumului este parfumierul Olivier Cresp, care a fost inspirat de zilele lungi de vară, pline de senzualitate și prospețime. Dolce & Gabbana Light Blue este un parfum potrivit pentru a fi purtat zi de zi, având un miros floral-fructat, care inspiră relaxare și care face trimitere la spiritul verilor siciliene.

Diesel – Only the Brave Apă de Toaletă

02/28/2018
de catre Echipa Parfum-U
Parfumul Diesel Only the Brave a fost lansat în anul 2009 în versiunea dedicată bărbaților. Parfumul este disponibil și ca Apă de Toaletă, având un miros îndrăzneț, care a ajuns rapid foarte îndrăgit.
“Noi suntem oamenii curajoși ai zilelor care vor urma, noi suntem cei puternici, cei grozavi, cei creativi, cei grațioși. Ziua de mâine aparține celor curajoși și numai celor curajoși. Totul depinde de noi”. Acesta este mesajul reclamei pline de atitudine lansată de Diesel pentru parfumul Only the Brave.

Christian Dior – Addict Apă de Parfum

02/19/2018
de catre Echipa Parfum-U
Parfumul Christian Dior Addict Apă de Parfum a fost lansat de către celebra casă Dior în anul 2002. Numele parfumului sugerează efectul pe care acesta îl are, nu numai asupra celor care aleg să îl poarte, ci și asupra celor care îi simt aroma seducătoare: parfumul Addict este un parfum care creează dependență, datorită notelor sale oriental-florale.

Învăluitor, îndrăzneț și deosebit de feminin, parfumul Christian Dior Addict Apă de Parfum are o compoziție aparte, fiind creația talentatului parfumier Thierry Wasser.

Chanel Coco Noir Apă de Parfum

01/31/2018
de catre Echipa Parfum-U
Parfumul Chanel Coco Noir Apă de Parfum a fost lansat în anul 2012, de către celebra casă Chanel, care a fost fondată de una dintre cele mai cunoscute figuri din istoria modei – vizionara Coco Chanel.
Parfumul Chanel Coco Noir este creația celebrului parfumier Jacques Polge, cunoscut pentru colaborările sale cu cele mai mari case de modă internaționale..

MONTALE INTENSE CAFÉ

11/06/2017
de catre Echipa Parfum-U
Montale Intense Café Apă de Parfum este un parfum tare și revigorant, precum o ceașcă de cafea bună.

Montale Paris este o casă de parfumuri exclusivă, care a fost fondată în 2003 de către Pierre Montale, un antreprenor cu spirit de aventură, originar de pe meleagurile orientale ale arabiei. După mai bine de 20 de ani de experiență în arta parfumeriei, în care a experimentat cu cele mai rare esențe ale regiunii, Pierre Montale și-a înființat propria parfumerie la Paris.

Elizabeth Arden - Red Door Aura Apă de Toaletă

10/29/2017
de catre Echipa Parfum-U
Elizabeth Arden este numele companiei de parfumuri și cosmetice, care a fost fondată în 1910, de către antreprenoarea de origine canadiană Florence Nightingale. Compania Elizabeth Arden a devenit cunoscută în Statele Unite pentru inovațiile pe care le-a adus în domeniul cosmeticii și produselor de machiaj.
La începuturile sale, Elizabeth Arden a fost o companie care se concentra pe oferirea de produse de îngrijire a pielii și cosmetice.

Amouage – Honour Apă de Parfum

10/17/2017
de catre Echipa Parfum-U
Amouage Honour Apă de Parfum este un parfum intens, aromat-lemnos, care a fost lansat de celebra casă de parfum Amouage în anul 2011 în două versiuni, pentru bărbați și pentru femei.
Casa Amouage este cunoscută în lumea parfumeriei pentru originalitatea sa și pentru raritatea și calitatea deosebită a ingredientelor folosite în crearea de parfumuri.

NASOMATTO

10/06/2017
de catre Echipa Parfum-U
Nasomatto este una dintre cele mai originale mărci de parfumuri, care și-a lăsat, cu siguranță, amprenta în lumea parfumeriei prin non-conformismul produselor sale și a procesului lor de creație. Nasomatto a fost fondat în 2007 de celebrul parfumier italian Alessandro Gualtieri și de partenerul său și a devenit în scurt timp o marcă foarte căutată.

Maison Francis Kurkdjian

09/26/2017
de catre Echipa Parfum-U
Maison Francis Kurkdjian este o casă de parfum franceză, care a fost fondată în anul 2009, de către renumitul parfumier francez Francis Kurkdjian și partenerul său, Marc Chaya. Casa de parfumuri Kurkdjian a devenit cunoscută în toată lumea datorită parfumurilor sale de înaltă calitate, create cu măiestrie și inspirate de stilul de viață francez și, în special, de cel parizian.