Parfum – Thierry Mugler – Alien

04/03/2017
de catre Echipa Parfum-U
Parfumul Alien a fost creat de Thierry Mugler în 2005 șieste până astăzi unul dintre cele mai apreciate parfumuri pentru femei. Ocreație de impact a cunoscutului creator de modă francez, considerat de mulțidintre contemporanii săi un vizionar.

Parfumul Alien demonstrează încă o dată, prin conceptul care îi stă la bază, inventivitatea creatorului său: Alien este parfumul care exprimă “puterea unei zeițe solare, care radiază, fascinează și se impune prin spiritul ei împăciuitor, afirmat într-o societate în căutare de spiritualitate și valori noi”. Acestea au fost cuvintele lui Mugler despre ceea ce a ajuns să reprezinte parfumul său la mai bine de 10 ani de la lansare. Colecția Alien include patru parfumuri: Alien Eau de Parfum (2005), Alien Eau de Toilette (2008), Alien Essence Absolute (2012) și Alien Eau Extraordinaire (2014), la care se adaugă aniversarul Alien Oud Majestueux în 2015.

Creația legendară, așa cum o numește chiar Mugler, care a inspirat următoarele lui parfumuri este originalul Alien Eau de Parfum,descris drept un parfum solar, misterios, care revelează energia și splendoarea fiecărei femei. Acordurile luminoase, misterioase și reconfortante ale notelor florale de iasomie sambac și ale lemnului de cashmeran fac ca parfumul să emane căldură și senzualitate. Iasomia de tip sambac este caracterizată de un miros proaspăt, senzual și subtil și este unul dintre cele mai exclusive ingrediente de parfum din lume, un kilogram de ulei esențial de sambac necesitând prelucrareaa 8 milioane de flori.

Sticla de parfum pentru Alien Eau de Parfum a avut drept inspirație cristalul de Ametist, despre care se spune că reduce tensiunea și încurajează meditația, fiind un simbol al spiritualității și al echilibrului. O adevărată bijuterie, sticla parfumului Alien este rezultatul unui laborios proces de turnare și modelare. Ținând cont de acest lucru, Mugler a făcut sticla reutilizabilă, oferind posibilitatea cumpărătorilor de a umple din nou și din nou sticluța cu rezerve mai puțin costisitoare ale apei de parfum.

Elixir al misterului, plin de grandoare și luxuriant, parfumul Alien de la Thierry Mugler strălucește și fascinează neîncetat, asemenea sticluței sale prețioase.

Comment-uri

Ador acest parfum!

Postare noua