Paco Rabanne – Invictus

03/20/2017
de catre Echipa Parfum-U
parfum paco rabanne invictus

În 2013, Paco Rabanne a lansat parfumul Invictus, al cărui nume latin se traduce ca „Invincibil”. Competițiile sportive au fost principala sursă de inspirație în crearea parfumului, sticla reprezentând un elegant trofeu, design unic până acum în lumea parfumurilor.


Cunoscutul designer spaniol Paco Rabanne a lansat, de-a lungul lungii sale cariere, o serie de parfumuri de succes, care i-au adus faimă prin unicitatea aromelor dar și datorită abordării sale ușor neconvenționale. Amintim aici de parfumurile Ultraviolet, One Million și Lady Million, fiecare aflându-se pe lista celor mai bine vândute parfumuri pentru femei și bărbați.
Notele de vârf ale parfumului Invictus sunt grapefruit, mandarine și note de apă, notele de mijloc sunt iasomia și dafinul și notele de bază sunt ambra cenușie, patchouli, lemn de Guaiac și mușchi de stejar. Un amestec creativ de arome din care rezultă un parfum acvatic-lemnos, plin de personalitate și de dinamism, menit să reprezinte forța și entuziasmul angajate în depășirea limitelor și celebrarea victoriilor.


Atât prin mirosul lui aparte, cât și prin design-ul sticlei, Invictus de la Paco Rabanne este un parfum creat drept un omagiu adus lumii sportive, o lume a competiției dar și a căutării perfecțiunii. Mirosul lui îndrăzneț dar nostalgic ne duce cu gândul la poveștile mitice cu eroi, interpretate într-o variantă modernă. Eroul masculin modern este un bărbat dinamic, competitiv dar în același timp un visător. Dorința pentru victorie este ceea ce îl ghidează iar forța de caracter îl ajută să ajungă unde își dorește. Notele acvatice ale parfumului sunt cele ce amintesc de lumea fantastică a iluziilor, în timp ce notele lemnoase denotă stabilitate și trăire pragmatică a prezentului.
Asemenea mesajului pe care îl transmite, parfumul Invictus de la Paco Rabanne este un parfum invincibil în fața timpului. Încă de la lansarea sa pe piață, s-a dovedit a fi pe placul unui public foarte larg

Comment-uri


Postare noua