Roberto Cavalli Serpentin Apă De Parfum


de la  0 RON

Roberto Cavalli Serpentin Apă De Parfum


de la  0 RON

Descriere Roberto Cavalli Serpentin Apă De Parfum

Descrierea parfumului Roberto Cavalli Serpentine


Roberto Cavalli Serpentine, introdus pe piata parfumurilor in anul 2005, este un parfum floral-oriental pentru femei, a carui compozitie se bucura de semnatura maestrului parfumier de la Firmenich, Jacques Cavaler. Asemenea tuturor parfumurilor Roberto Cavalli, cunoscute si apreciate pentru designul lor original si calitatea lor exceptionala, Roberto Cavalli Serpentine este un parfum in masura sa descopere si sa sublinieze personalitatea unica a fiecarei femei. Elegant, sofisticat, feminin, senzual si periculos de provocator, acesta dezvaluie un amestec de seductie si mister care ofera un sentiment bogat de prospetime si confort, fiind dedicat femeilor senzuale, indraznete si fermecatoare, care stiu intodeauna ce isi doresc.

Construit in jurul florii de mango, cunoscuta in legendele hinduse ca hrana zeilor, Roberto Cavalli Serpentine surprinde cu o deschidere dulce, formata din citrice si flori de mango. Inima parfumului cuprinde un amestec de floare Tiare si floare de frangipani, invaluit in acorduri de violete si piper negru. Baza orientala este construita pe armonia dinte balsamul de Tolu, lemnul de santal si ambra.

Fie ca ispita de a fi irezistibila si provocatoare este prea puternica, sau ca exista momente in viata ta in care vrei sa te simti senzuala si capabila de orice, Roberto Cavalli Serpentine reprezinta alegerea perfecta.

Recenzii Roberto Cavalli Serpentin Apă De Parfum


LASA O RECENZIE