MONTALE INTENSE CAFÉ

11/06/2017
de catre Echipa Parfum-U
Montale Intense Café Apă de Parfum este un parfum tare și revigorant, precum o ceașcă de cafea bună.

Montale Paris este o casă de parfumuri exclusivă, care a fost fondată în 2003 de către Pierre Montale, un antreprenor cu spirit de aventură, originar de pe meleagurile orientale ale arabiei. După mai bine de 20 de ani de experiență în arta parfumeriei, în care a experimentat cu cele mai rare esențe ale regiunii, Pierre Montale și-a înființat propria parfumerie la Paris.

Elizabeth Arden - Red Door Aura Apă de Toaletă

10/29/2017
de catre Echipa Parfum-U
Elizabeth Arden este numele companiei de parfumuri și cosmetice, care a fost fondată în 1910, de către antreprenoarea de origine canadiană Florence Nightingale. Compania Elizabeth Arden a devenit cunoscută în Statele Unite pentru inovațiile pe care le-a adus în domeniul cosmeticii și produselor de machiaj.
La începuturile sale, Elizabeth Arden a fost o companie care se concentra pe oferirea de produse de îngrijire a pielii și cosmetice.

Amouage – Honour Apă de Parfum

10/17/2017
de catre Echipa Parfum-U
Amouage Honour Apă de Parfum este un parfum intens, aromat-lemnos, care a fost lansat de celebra casă de parfum Amouage în anul 2011 în două versiuni, pentru bărbați și pentru femei.
Casa Amouage este cunoscută în lumea parfumeriei pentru originalitatea sa și pentru raritatea și calitatea deosebită a ingredientelor folosite în crearea de parfumuri.

NASOMATTO

10/06/2017
de catre Echipa Parfum-U
Nasomatto este una dintre cele mai originale mărci de parfumuri, care și-a lăsat, cu siguranță, amprenta în lumea parfumeriei prin non-conformismul produselor sale și a procesului lor de creație. Nasomatto a fost fondat în 2007 de celebrul parfumier italian Alessandro Gualtieri și de partenerul său și a devenit în scurt timp o marcă foarte căutată.

Maison Francis Kurkdjian

09/26/2017
de catre Echipa Parfum-U
Maison Francis Kurkdjian este o casă de parfum franceză, care a fost fondată în anul 2009, de către renumitul parfumier francez Francis Kurkdjian și partenerul său, Marc Chaya. Casa de parfumuri Kurkdjian a devenit cunoscută în toată lumea datorită parfumurilor sale de înaltă calitate, create cu măiestrie și inspirate de stilul de viață francez și, în special, de cel parizian.

Yves Saint Laurent – Black Opium Apă de Parfum

09/20/2017
de catre Echipa Parfum-U
Parfumul pentru femei Black Opium Apă de Parfum a fost lansat în 2014 și face parte din renumita colecție Opium, care a fost deschisă în 1977 prin lansarea primului parfum al colecției, numit simplu Opium.

Amouage – Dia pour Homme Apă de Parfum

09/11/2017
de catre Echipa Parfum-U
Parfumul pentru bărbați Amouage Dia Pour Homme a fost lansat în 2002, ca o completare la o versiune similară a parfumului, numită Amouage Gold Pour Homme și care a fost lansată în 1998.

Giorgio Armani - Acqua di Gioia Apă de Parfum

08/31/2017
de catre Echipa Parfum-U
Acqua di Gioia de la Giorgio Armani este un parfum floral-acvatic pentru femei, lansat pe piață în anul 2010. Datorită succesului său, Acqua di Gioia va deschide o întreagă serie de parfumuri Armani pentru femei și bărbați, din care fac parte și parfumurile Air di Gioia, Sky di Gioia și Sun di Gioia pentru femei și parfumul masculin Acqua di Gio.

Giorgio Armani – Code Profumo, Apă de Parfum

08/21/2017
de catre Echipa Parfum-U
Parfumul de la Giorgio Armani Code Profumo Apă de Parfum a fost lansat la începutul anului 2016 și este versiunea nouă a cunoscutului parfum Armani Code, lansat în 2016.
Armani Code Profumo este un parfum intens, care acaparează și fascinează prin mirosul său puternic, citric-lemnos și condimentat.

Amouage – Journey for Man

08/11/2017
de catre Echipa Parfum-U
Parfumul pentru bărbați Amouage Journey for Man a fost lansat în 2014, fiind urmat de lansarea versiunii pentru femei, Amouage Journey for Woman.