Trussardi Uomo - Mister, eleganta si extrem de masculin

08/10/2019
de catre Echipa Parfum-U

Trussardi Uomo este un parfum cu tonuri lemnoase-condimentate si  proaspete, asta il face potrivit pentru evenimentele speciale. Parfumul  Trussardi Uomo este adresat barbatului elegant, dar si misterios cu note masculine puternice.


Creed Aventus – inspirat din viata unuia dintre cei mai iconici oameni din istorie

05/13/2019
de catre Echipa Parfum-U
Creed Aventus

Creed Adventus este un parfum puternic masculin, lemnos-fructat. Cu o istorie de peste 250 ani, Creed este un brand luxos, unic in lume ce in timp a creat parfumuri emblematice pentru casele regale si pentru nobilii vremii.


Chanel Gabrielle

04/08/2019
de catre Echipa Parfum-U
chanel-gabrielle

„Numele Chanel nu poate fi ignorat de nimeni, iar moda de astăzi nu ar mai fi fost la fel fără creațiile acestei adevărate artiste, care a creat un imperiu pornind de la pasiunea sa pentru frumos.”


Ungaro L'amour Fou Apă De Parfum

03/26/2019
de catre Echipa Parfum-U
Parfumul Ungaro L'amour Fou este este alegerea perfecta pentru primavara daca esti genul de femeie careia ii place seductia, rafinamentul sau abordeaza un stil avangardist.
Ungaro L'amour Fou este insasi amprenta iubirii ce radiaza prin eleganța si rafinamentul unei parizience intr-un ambient romantic, cald aproape edenic. La fel ca o iubire adevarata este parfumul ideal in cazul in care iti doresti ca persistenta imbietoare a mirosurilor florale de trandafir si violeta imbinat cu mirosul dulce al vaniliei sa seduca orice barbat.

Gucci Bloom – Apă de Parfum

05/18/2018
de catre Echipa Parfum-U
Parfumul Gucci Bloom Apă de Parfum a fost lansat în anul 2017, de către celebra casă italiană de modă Gucci. Inovativă, progresistă și mereu o influență pentru lumea modei, casa Gucci a redefinit luxul secolului al 21-lea. Stilul eclectic, contemporan și romantic specific casei Gucci se regăsește și în parfumurile pe care le-au lansat. Parfumul Gucci Bloom Apă de Parfum este un parfum unic, creat de talentatul parfumier Alberto Morillaseste conform viziunii noului director creativ al casei Gucci, Alessandro Michele.

Chanel Chance Apă de Parfum

05/01/2018
de catre Echipa Parfum-U
Parfumul Chanel Chance a fost lansat în varianta de Apă de Parfum în anul 2002, făcând parte din colecția de parfumuri Chanel numită “Chance”. După cum sugerează chiar numele parfumului (“chance” este versiunea în franceză a cuvântului “noroc”), colecția este inspirată din lumea surprinzătoare și plină de speranță a celor care cred mereu în șansa lor.

Juicy Couture – Viva la Juicy Apă de Parfum

04/16/2018
de catre Echipa Parfum-U
Parfumul Juicy Couture – Viva la Juicy a fost lansat în anul 2008 de către casa de modă celebră numită Juicy Couture, specializată în crearea de piese vestimentare potrivite femeilor tinere, aflate mereu în mișcare. “Juicy” este o denumire care face trimitere la savoarea care caracterizează fiecare creație marca Juicy Couture – jucăușă, sinceră, feminină și surprinzătoare.

Paco Rabanne Pour Elle Apă de Parfum

03/28/2018
de catre Echipa Parfum-U
Parfumul Paco Rabanne Pour Elle Apă de Parfum a fost lansat în anul 2003 de către celebra casă de modă franceză Paco Rabanne. Parfumul a ajuns să fie un clasic al mărcii Paco Rabanne, fiind recunoscut pentru aroma sa floral- fructată învăluitoare, care transmite bucurie și senzualitate.
Casa de modă Paco Rabanne a fost fondată de către designerul spaniol Francisco “Paco” Rabanedo Cuervo în 1966.

Dolce & Gabbana – Light Blue

03/14/2018
de catre Echipa Parfum-U
Parfumul Dolce & Gabbana Light Blue Apă de Toaletă a fost lansat în anul 2011. Creatorul parfumului este parfumierul Olivier Cresp, care a fost inspirat de zilele lungi de vară, pline de senzualitate și prospețime. Dolce & Gabbana Light Blue este un parfum potrivit pentru a fi purtat zi de zi, având un miros floral-fructat, care inspiră relaxare și care face trimitere la spiritul verilor siciliene.

Diesel – Only the Brave Apă de Toaletă

02/28/2018
de catre Echipa Parfum-U
Parfumul Diesel Only the Brave a fost lansat în anul 2009 în versiunea dedicată bărbaților. Parfumul este disponibil și ca Apă de Toaletă, având un miros îndrăzneț, care a ajuns rapid foarte îndrăgit.
“Noi suntem oamenii curajoși ai zilelor care vor urma, noi suntem cei puternici, cei grozavi, cei creativi, cei grațioși. Ziua de mâine aparține celor curajoși și numai celor curajoși. Totul depinde de noi”. Acesta este mesajul reclamei pline de atitudine lansată de Diesel pentru parfumul Only the Brave.