Jean Paul Gaultier Ultra Male EDT – Seduce și cucerește

03/29/2020
de catre Echipa Parfum-U
Jean Paul Gaultier Ultra Male

Fii independent și modern

 

Jean Paul Gaultier Ultra Male apă de toaletă  este conceput pentru bărbatul independent, modern și seducător. Ultra Male este un parfum fresh și în același timp vine cu o aromă intensă.  Ultra Male de Jean Paul Gaultier este un parfum oriental fougere de barbați. Parfumul a fost lansat în anul 2015, iar creatorul este Francis Kurkdjian.

Givenchy L'interdit- Un tribut adus îndrăznelii feminine

03/07/2020
de catre Echipa Parfum-U
givenchy-linterdit

 

L'Interdit  este un parfum oriental floral de damă.  L’Interdit din colecția cu același nume a fost lansat în 2018 de Givenchy.

BOSS The Scent – Fii actorul principal. Seduce și cucerește

03/05/2020
de catre Echipa Parfum-U
HUGO BOSS SCENT

BOSS The Scent vă va uimi de la prima utilizare. Parfumul se adresează bărbaților moderni și încrezători.

Hugo Boss Selection - Parfumul de succes. Elegant și plin de viață

03/03/2020
de catre Echipa Parfum-U
Hugo Boss Selection

Boss Selection apa de toaletă te va scoate în evidență.  Compoziția sa plină de viață, extrem de elegantă și sofisticată, creat pentru bărbatul ideal, de succes și plin de ambiție care nu renuță ușor. Ingrediente sale de înaltă calitate oferă emoții pozitive prin mirosul suprinzător și inconfundabil.

Gianni Versace Eros Apă De Toaletă Descoperă zeul din tine

02/10/2020
de catre Echipa Parfum-U
Gianni Versace Eros

Versace Eros este unul dintre cele mai populare parfumuri pentru bărbați. Acesta evocă senzualitate, putere, transformând bărbatul de lângă tine într-un adevărat zeu grecesc. Este erotic – senzual și a câștigat inimile femeilor încă din 2012, când a fost lansat. Numele parfumului vine de la zeul grec al iubirii - Eros, fiu al zeiței Afrodita. Versace Eros este potrivit lunilor de vară, dar se poate purta cu lejeritate și în restul anului, aducând aminte de romantismul serilor târzii de vară.

MAISON SYBARITE - Primele parfumuri pe baza de apa si fara alcool etilic

11/12/2019
de catre Echipa Parfum-U
MAISON SYBARITE

MAISON SYBARITE un nou brand de parfumuri in premiera pe piata din Romania. PRIMELE FRAGRANTE PE BAZA PE APA - Creat in Franta de parfumeri maestri imbunatateste senzatia olfactiva, pastreaza sensibilitatea la miros si totate aceastea fara alcool etilic.

Gianni Versace Blue Jeans – Modern si tineresc

10/28/2019
de catre Echipa Parfum-U

 

Gianni Versace Blue Jeans apa de toaleta are o caldura si profunzime de nedescris. In stilul retro al parfumului Blue Jeans se regaseste barbatul temperamental. Introdus de catre casa Versace in anul 1994, face parte din categoria oriental – lemons.

Joop! Homme – fantezie pentru simturi

09/19/2019
de catre Echipa Parfum-U
Joop! Homme Apa De Toaleta este un parfum dedicat barbatului matur si cu opinii ferme. Apa de toaleta JOOP! Homme este ideala zilelor si noptilor reci de toamna si iarna. Esenta farmecului masculin se afla in sticluta de 125 ml.

Trussardi Uomo - Mister, eleganta si extrem de masculin

08/10/2019
de catre Echipa Parfum-U

Trussardi Uomo este un parfum cu tonuri lemnoase-condimentate si  proaspete, asta il face potrivit pentru evenimentele speciale. Parfumul  Trussardi Uomo este adresat barbatului elegant, dar si misterios cu note masculine puternice.


Creed Aventus – inspirat din viata unuia dintre cei mai iconici oameni din istorie

05/13/2019
de catre Echipa Parfum-U
Creed Aventus

Creed Adventus este un parfum puternic masculin, lemnos-fructat. Cu o istorie de peste 250 ani, Creed este un brand luxos, unic in lume ce in timp a creat parfumuri emblematice pentru casele regale si pentru nobilii vremii.