Amouage – Dia pour Homme Apă de Parfum

09/11/2017
de catre Echipa Parfum-U
Parfumul pentru bărbați Amouage Dia Pour Homme a fost lansat în 2002, ca o completare la o versiune similară a parfumului, numită Amouage Gold Pour Homme și care a fost lansată în 1998.

Casa Amouage se numără printre casele de parfumuri de prestigiu internațional. Amouage s-a remarcat, încă de la debut prin originalitatea, fantezia și unicitatea ingredientelor folosite în creația de parfumuri de lux. Originară din Oman, Amouage este o casă de parfumuri specializată în selectarea și combinarea ingredientelor exclusive, precum prețioasa rășină din care este produsă tămâia, un ingredient tot mai rar întâlnit în natură. Alte ingrediente specifice regiunii sunt trandafirul de rocă, o floare care crește în regiunile muntoase izolate ale Omanului și mirul. Casa Amouage îmbină tradiția și modernul, rezultatul fiind elegantele parfumuri intense și exotice, a căror sticluțe stilate le conferă aspectul unor veritabile elixiruri.
Parfumul Amouage Dia Pour Homme este un parfum elegant, floral-lemnos, cu pronunțate accente de mosc. Dia Pour Homme este un parfum din categoria de parfumuri numită “cyphre”, care este tipică parfumeriei orientale și se compune, de obicei, din ingrediente citrice, florale și o bază lemnoasă precum moscul. Amouage Dia Pour Homme se regăsește în această categorie datorită compoziției sale. Notele de vârf ale parfumului sunt cistus, portocala amară, cardamon, tămâie și labdanum, notele de mijloc se compun din bujor, ylang-ylang, iris și prună iar notele de bază sunt ambra, pielea, vetiverul, palisandrul și patchouli.
Subtil, rafinat și exotic, parfumul Amouage Dia Pour Homme este inspirat, asemenea altor parfumuri marca Amouage, de parfumurile specifice epocii de aur a parfumeriei, caracterizată de parfumurile cu mirosuri intense și bogate în arome și de predominanța ingredientelor naturale. Sticluța parfumului, cu accente aurii, amintește de parfumurile din alte vremuri și conferă esenței mister și originalitate, prin design-ul modern de inspirație orientală.

Comment-uri


Postare noua