Amouage – Journey for Man

08/11/2017
de catre Echipa Parfum-U
Parfumul pentru bărbați Amouage Journey for Man a fost lansat în 2014, fiind urmat de lansarea versiunii pentru femei, Amouage Journey for Woman.
Amouage este un brand internațional de parfumuri de lux, cu o tradiție de peste 35 de ani în producerea de parfumuri din cele mai exclusive ingrediente, selecționate din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. Parfumurile Amouage s-au remarcat dintotdeauna prin creativitatea compoziției lor și, în special, prin aromele calitative pe care le-au oferit. Parfumul Amouage Journey for Man nu face excepție: compoziția sa condimentat-lemnoasă este surprinzătoare și revigorantă, lasând în urma sa o doză de intrigă și mister. Denumirea parfumului, “Journey” reflectă procesul complex de creație a unui parfum, dar și dorința de cunoaștere pe care fiecare experiment și fiecare călătorie o are la bază.
Parfumul Amouage Journey for Man este un veritabil cocktail de arome fascinante, capabil să aprindă imaginația și curiozitatea oricui. Exotic și modern, Amouage Journey este compus din note de vârf precum piperul de Sichuan, cardamonul, bergamota, portocala amară și neroli. Notele de mijloc sunt conferite de boabele de ienupăr, geraniolul, tămâia și frunzele de tutun iar notele de bază asigură longevitatea parfumului prin intensitatea ingredientelor folosite: boabe de tonka, pielărie, ulei Cyrpriol și mosc. Amouage Journey for Man este, cu siguranță, un parfum dedicat acelor bărbați dornici să exploreze și să își depășească limitele.
Asemenea unui sigiliu vechi, parfumul Amouage Journey for Man își lasă amprenta în orice încăpere datorită mirosului său distinct care emană exotism, prestigiu și tradiție. Prețiosul parfum este conținut de un recipient cu aspect oriental, care amintește de călătoriile nesfârșite și aventurile exploratorilor de altădată. Parfumul pentru bărbați Amouage Journey for Man a fost descris ca un parfum care surprinde, prin aroma sa exotic-lemnoasă, magia și misterul neîncetat al fiecărei călătorii.

Comment-uri


Postare noua