Ungaro L'amour Fou Apă De Parfum

03/26/2019
de catre Echipa Parfum-U
Parfumul Ungaro L'amour Fou este este alegerea perfecta pentru primavara daca esti genul de femeie careia ii place seductia, rafinamentul sau abordeaza un stil avangardist.
Ungaro L'amour Fou este insasi amprenta iubirii ce radiaza prin eleganța si rafinamentul unei parizience intr-un ambient romantic, cald aproape edenic. La fel ca o iubire adevarata este parfumul ideal in cazul in care iti doresti ca persistenta imbietoare a mirosurilor florale de trandafir si violeta imbinat cu mirosul dulce al vaniliei sa seduca orice barbat.

Ca si o romantica incurabila ce isi doreste sa isi consume iubirea in propria lume, departe de straini si de ochi privitori ai lumii viziunea lui Emanuel Ungaro asupra acestui parfum este iubirea nebuna ce trece prin inima unei femei; dupa cum afirma Emanuel Ungaro: “Nu exista nimic mai nebunesc decat iubirea”.
In spatele compozitiei parfumului sta Veronique Nyberg ce si-a lasat amprenta asupra notelor florale ale apei de parfum. Compozitia se deschide cu note seci de para, piper roz si mure ce transpune universul olfactiv intr-o padure virgina, neatinsa nici macar de simturile omului. Notele de mijloc sunt de trandafir, nectar si violeta, cea din urma reveland aroma pura a primaverii unde natura renaste si viata incepe sa capete culoare. Rafinamentul este dat de notele de baza. Vanilia, casmirul si chihlimbarul dau mirosul dulceag, elegant, avangardist al parfumului Ungaro L'amour Fou.
Designul sticlei Ungaro L'amour Fou este retro, un gradient elegant si misterios de gri cristal ce te duce cu gandul la o potiune de iubire. Logoul sta asezat undeva in mijloc si chiar daca este scris foarte mic iese in evidenta datorita stralucirii lui roz-violet. Cutia parfumului este facuta dintr-un carton sofisticat de o coluare negra mata ce creeaza la atingere impresia ca mana ta sta pe o bluza de catifea si nu pe o cutie de parfum.
L’amour Fou a fost lansat in anul 2012 iar modelul ales pentru reclame a fost Aymeline Valade.