Chanel Chance Apă de Parfum

05/01/2018
de catre Echipa Parfum-U
Parfumul Chanel Chance a fost lansat în varianta de Apă de Parfum în anul 2002, făcând parte din colecția de parfumuri Chanel numită “Chance”. După cum sugerează chiar numele parfumului (“chance” este versiunea în franceză a cuvântului “noroc”), colecția este inspirată din lumea surprinzătoare și plină de speranță a celor care cred mereu în șansa lor.
Parfumul Chanel Chance Apă de Parfum este creația celebrului parfumier Jacques Polges, cu care casa Chanel a colaborat de-a lungul timpului pentru unele dintre cele mai cunoscute parfumuri pe care le-au lansat. Spre deosebire de restul parfumurilor marca Chanel, care sunt recunoscute după design-ul rectangular al sticluțelor, colecția Chanel Chance se remarcă drept o excepție de la regulă: sticluțele de parfum sunt rotunde, astfel încât pot fi asemănate cu o roată a destinului sau a norocului. Ușoare, elegante, caracterizate de culori deschise și tinerești, sticluțele parfumurilor din colecția Chanel Chance reușesc să redea întocmai caracteristicile acestor parfumuri deosebit de feminine și fresh.
Parfumul Chanel Chance Apă de Parfum este un parfum floral, primul din colecția cu același nume. Compoziția parfumului are la bază note precum patchouli, vanilie și mosc iar notele de mijloc, puternic florale, sunt conferite de floarea de iasomie și floarea de iris. Nota de vârf, alcătuită din piper roz, conferă întregului parfum o aromă surprinzătoare și revigorantă. Parfumul are o aromă plină de prospețime și condimentată, fiind senzual și potrivit pentru orice moment al zilei.
Plin de eleganță și rafinament, asemenea tuturor creațiilor marca Chanel, parfumul Chanel Chance Apă de Parfum se distinge prin aroma sa tinerească și mai ales seducătoare. Încă un parfum marca Chanel care să vă facă să îndrăgiți stilul care a făcut-o pe Coco Chanel să fie supranumită regina modei. Lăsați-vă inspirați de prospețimea și bucuria aromei parfumului Chanel Chance și veți fi cu adevărat pregătiți să vă întâmpinați șansa.

Comment-uri


Postare noua