Chanel Coco Noir Apă de Parfum

01/31/2018
de catre Echipa Parfum-U
Parfumul Chanel Coco Noir Apă de Parfum a fost lansat în anul 2012, de către celebra casă Chanel, care a fost fondată de una dintre cele mai cunoscute figuri din istoria modei – vizionara Coco Chanel.
Parfumul Chanel Coco Noir este creația celebrului parfumier Jacques Polge, cunoscut pentru colaborările sale cu cele mai mari case de modă internaționale..
Acest parfum deosebit de elegant a fost inspirat de preferințele estetice ale lui Coco Chanel și de perspectiva ei asupra frumosului. Stilul oriental se îmbină cu cel european rezultând o aromă plină de mister și feminitate. Veneția este un oraș de referință, care reprezintă frumosul de tip baroc care a inspirat creația parfumului. Peisajul superbului oraș clădit pe ape și poveștile pe care le păstrează sunt evocate prin aroma delicatului parfum Chanel Coco Noir.
Captivant, plin de expresivitate și senzual, parfumul Chanel Coco Noir Apă de Parfum este o reinterpretare a unor parfumuri de succes ale casei Chanel precum Chanel Coco și Chanel Coco Mademoiselle. Un parfum intim și învăluitor, asemenea nopții, Chanel Coco Noir este compus din note citrice, boabe de tonka și patchouli indonezian. Aroma sa caldă și radiantă este rezultatul compoziției sale floral-fructate cu accente lemnoase. Un parfum bogat în arome, care reușește să surprindă eleganța clasică dar și spiritul rebel care o caracterizau pe Coco Chanel.
Recipientul negru al parfumului Chanel Coco Noir reușește să redea misterul și voluptatea pe care parfumul le inspiră prin notele sale. Chanel Coco Noir Apă de Parfum este un parfum care se remarcă și care lasă în urma sa o aromă unică, încărcată de semnificații. Rafinat, cultivat și modern în același timp, Chanel Coco Noir este un parfum în care spiritul clasic și cel contemporan se reunesc. Un parfum persistent și puternic, Chanel Coco Noir Apă de Parfum se face remarcat oricând, inspirând încredere și poftă de viață celor care se lasă purtați de aroma sa.

Comment-uri


Postare noua