Christian Dior – Addict Apă de Parfum

02/19/2018
de catre Echipa Parfum-U
Parfumul Christian Dior Addict Apă de Parfum a fost lansat de către celebra casă Dior în anul 2002. Numele parfumului sugerează efectul pe care acesta îl are, nu numai asupra celor care aleg să îl poarte, ci și asupra celor care îi simt aroma seducătoare: parfumul Addict este un parfum care creează dependență, datorită notelor sale oriental-florale.

Învăluitor, îndrăzneț și deosebit de feminin, parfumul Christian Dior Addict Apă de Parfum are o compoziție aparte, fiind creația talentatului parfumier Thierry Wasser.
Notele de bază ale parfumului se compun din vanilie de Bourbon, lemn de santal și boabe de tonka, în timp ce notele de mijloc sunt florale: trandafirul, floarea de iasomie și floarea de portocal conferă energie și vitalitate întregii compoziții. Notele de vârf sunt compuse din aromele florilor de dud și ale mandarinelor, adăugând parfumului încă un strat olfactiv revitalizant și persistent. Asemenea creațiilor vestimentare care a adus faimă casei Dior, parfumul Christian Dior Addict poate fi și el considerat o piesă de nelipsit din garderoba unei femei moderne, provocând dependență cu fiecare purtare. Sticluța parfumului exprimă, prin forma sa delicată, subtilitatea aromei și caracterul ei prețios. Imponderabilă, transparentă și cu reflexe de o culoare intensă, sticluța este o reflexie fidelă a conținutului ei. Addict de la Christian Dior este, cu siguranță, un parfum dedicat femeilor care se declară dependente de noi experiențe și care își exprimă personalitatea în cele mai diverse moduri. Naturalețea și feminitatea fiecărei mișcări este surprinsă de aroma plină de prospețime și tinerețe, care caracterizează acest parfum.

Plin de imaginație, senzual și cu o aromă delicioasă, conferită de notele care îl compun, parfumul Christian Dior Addict Apă de Parfum este un adevărat accesoriu oflactiv, potrivit pentru a fi purtat zi de zi. O aromă sinceră, proaspătă și îmbietoare formează amprenta acestui parfum dedicat tuturor femeilor.

Comment-uri


Postare noua