Diesel – Only the Brave Apă de Toaletă

02/28/2018
de catre Echipa Parfum-U
Parfumul Diesel Only the Brave a fost lansat în anul 2009 în versiunea dedicată bărbaților. Parfumul este disponibil și ca Apă de Toaletă, având un miros îndrăzneț, care a ajuns rapid foarte îndrăgit.
“Noi suntem oamenii curajoși ai zilelor care vor urma, noi suntem cei puternici, cei grozavi, cei creativi, cei grațioși. Ziua de mâine aparține celor curajoși și numai celor curajoși. Totul depinde de noi”. Acesta este mesajul reclamei pline de atitudine lansată de Diesel pentru parfumul Only the Brave.
Numele parfumului este de ajuns pentru a înțelege cui îi este dedicat. Un parfum masculin, surprinzător și dinamic, Only the Brave de la Diesel este o expresie a curajului și a forței care se află în fiecare dintre noi. Compoziția sa are un efect revigorant, având ca note de bază pielea și acordurile lemnoase care sunt echilibrate prin notele de mijloc intense precum cedrul și coriandrul. Notele de vârf conferă parfumului o aromă vie, plină de energie, prin mirosul citric al lămâii și al mandarinelor. Intensitatea aromei este temperată de notele calde, care inspiră armonie și maturitate.
Diesel Only the Brave este un parfum oriental-lemnos cu acorduri citrice, astfel încât aroma sa se distinge ca fiind una așezată dar plină de putere și intensă. Only the Brave este un parfum compus pentru a trezi spiritul de inițiativă și eroismul care caracterizează bărbatul modern, capabil să înfrunte schimbările și să fie un deschizător de drumuri. Flaconul parfumului Diesel Only the Brave este făcut din sticlă turnată sub forma unui pumn, fiind inspirat de fondatorul brandului Diesel, Renzo Rosso.
Parfumul Diesel Only the Brave Apă de Toaletă este un parfum ideal pentru orice moment al zilei, care inspiră și care energizează prin aroma sa revigorantă. Only the Brave este dedicat numai celor curajoși, care nu se tem să facă mereu primul pas.

Comment-uri


Postare noua