Elizabeth Arden - Red Door Aura Apă de Toaletă

10/29/2017
de catre Echipa Parfum-U
Elizabeth Arden este numele companiei de parfumuri și cosmetice, care a fost fondată în 1910, de către antreprenoarea de origine canadiană Florence Nightingale. Compania Elizabeth Arden a devenit cunoscută în Statele Unite pentru inovațiile pe care le-a adus în domeniul cosmeticii și produselor de machiaj.
La începuturile sale, Elizabeth Arden a fost o companie care se concentra pe oferirea de produse de îngrijire a pielii și cosmetice.
Pe lângă aceste produse, deschiderea unui lanț de centre spa, numite Red Door Spa a contribuit la popularitatea companiei. Spa-urile Red Door s-au deschis în cele mai mari orașe din toată lumea, oferind servicii de îngrijire menite să relaxeze și să înfumusețeze pe oricine le trecea pragul.
Primul parfum marca Elizabeth Arden, numit Blue Grass, a fost lansat în 1934, în prezent compania specializându-se, în principal, pe oferirea de parfumuri. Primul parfum marca Red Door a fost lansat în 1989, fiind urmat de multe alte versiuni, dintre care și parfumul Red Door Aura, care a fost lansat în anul 2012. Inspirat de celebrele centre de spa Red Door, parfumul Red Door Aura emană prospețime, rafinament și exuberanță. Compoziția parfumului a fost descrisă ca fiind feminină și atrăgătoare, fiind creația parfumierului Carlos Benaim, autorul primei ediții din seria parfumurilor Red Door.
Parfumul Red Door Aura Apă de Toaletă este versiunea modernă a parfumului care a făcut odinioară furori, fiind perfect pentru orice moment al zilei. Notele de bază ale parfumului se compun din lemn de santal, mosc și ambră, notele de mijloc sunt tradafirul și iasomia iar notele de vârf portocală, zmeură și bergamotă. Red Door Aura este un parfum fructat-lemnos, a cărei compoziție destinde și binedispune, având același efect ca o intrare la celebrele spa-uri Red Door.
Ușor de purtat, modern și foarte chic, parfumul Red Door Aura de la Elizabeth Arden este un parfum fără vârstă, fiind o alegere potrivită în orice situație.

Comment-uri


Postare noua