Giorgio Armani – Code Profumo, Apă de Parfum

08/21/2017
de catre Echipa Parfum-U
Parfumul de la Giorgio Armani Code Profumo Apă de Parfum a fost lansat la începutul anului 2016 și este versiunea nouă a cunoscutului parfum Armani Code, lansat în 2016.
Armani Code Profumo este un parfum intens, care acaparează și fascinează prin mirosul său puternic, citric-lemnos și condimentat.
Code Profumo este un parfum puternic, inspirat de emoțiile și intensitatea unei aventuri amoroase. Tensiunea dintre bărbat și femeie, senzualitatea și plăcerea sunt senzațiile pe care mirosul acestui parfum masculin le descrie. Inspirația pentru acest parfum este o piesă vestimentară de rezistență a casei Armani, fracul pentru bărbați, care se remarcă prin excelența cu care este croit și magnetismul său. De nelipsit de la o petrece stilată, fracul este reinterpretat sub formă de parfum. Armani Code Profumo este codul secret al intrării într-o lume a pasiunii, în care simțurile dictează.
Eleganța, puterea și emoția se întâlnesc în intensitatea mirosului emanat de apa de parfum Code Profumo, a cărei compoziție atrage, fără îndoială, atenția și creează o plăcută dependență. Notele de vârf ale parfumului sunt predominant citrice, alcătuite din mandarină, măr verde și cardamon. Notele de mijloc se compun din lavandă, floare de portocal și nucșoară iar notele de bază, care conferă parfumului stabilitate și intensitate sunt date de boabe de tonka, ambră și piele.
Armani Code Profumo Apă de Parfum este un parfum masculin, plin de forță și imaginație. Asemenea unei arme secrete, Code Porfumo este exclusiv și misterios. Imaginea acestui parfum este unul dintre cei mai seducători actori Americani, Chris Pine, care emană energie, senzualitate și farmec. Cald, surprinzător, sexy și de foarte persistent Armani Code Profumo Apă de Parfum este parfumul perfect al bărbatului modern și elegant, care ține la imaginea lui.

Comment-uri


Postare noua