Gucci Bloom – Apă de Parfum

05/18/2018
de catre Echipa Parfum-U
Parfumul Gucci Bloom Apă de Parfum a fost lansat în anul 2017, de către celebra casă italiană de modă Gucci. Inovativă, progresistă și mereu o influență pentru lumea modei, casa Gucci a redefinit luxul secolului al 21-lea. Stilul eclectic, contemporan și romantic specific casei Gucci se regăsește și în parfumurile pe care le-au lansat. Parfumul Gucci Bloom Apă de Parfum este un parfum unic, creat de talentatul parfumier Alberto Morillaseste conform viziunii noului director creativ al casei Gucci, Alessandro Michele.

Parfumul Gucci Bloom este un parfum dedicat celebrării autenticității, vitalității și a diversității feminine. Expresivitatea și individualitatea fiecărei femei este pusă în valoare de aroma florală captivantă a acestui parfum care inspiră poftă de viață dar și o dulce reverie. Parfumul are o aromă care se deschide și înflorește, asemenea unei flori. Compoziția parfumului are la bază lemnul de santal, rădăcina de iris și vanilia, care conferă stabilitate prin aroma lor puternică. Notele de mijloc se compun din tuberoză, extract din mugur de iasomie și caprifoi, care răspândesc o aromă fresh, deosebit de revigorantă. Notele de vârf ale parfumului sunt citrice, astfel încât întreaga compoziție capătă prospețime.
Parfumul Gucci Bloom este asemenea unei grădini luxuriante, plină de o diversitate de flori și plante - surprinzător, extravagant într-un mod delicat și plăcut pentru oricine se lasă purtat de experiența pe care o oferă. Sticluța parfumului, de o nuanță roz translucidă cu aspect vintage și care se aseamănă unui porțelan delicat, caracterizează perfect aroma parfumului pe care îl conține.
Parfumul Gucci Bloom Apă de Parfum este un parfum feminin, plin de expresivitate și surprinzător. Ceea ce îl deosebește de alte parfumuri florale cu o aromă dulce este compoziția sa, de inspirație vintage, având un aer visător și romantic. Parfumul Gucci Bloom Apă de Parfum este disponibil în variantele de 100ml, 50ml și 30 ml.

Comment-uri


Postare noua