MONTALE INTENSE CAFÉ

11/06/2017
de catre Echipa Parfum-U
Montale Intense Café Apă de Parfum este un parfum tare și revigorant, precum o ceașcă de cafea bună.

Montale Paris este o casă de parfumuri exclusivă, care a fost fondată în 2003 de către Pierre Montale, un antreprenor cu spirit de aventură, originar de pe meleagurile orientale ale arabiei. După mai bine de 20 de ani de experiență în arta parfumeriei, în care a experimentat cu cele mai rare esențe ale regiunii, Pierre Montale și-a înființat propria parfumerie la Paris.
La baza tuturor parfumurilor marca Montale stă un ingredient exclusiv, tradițional oriental, care este încărcat de tradiție și simbolism.

Lemnul de Agar este materia primă din care se produce prețiosul oud, un ulei esențial cu proprietăți olfactive deosebite, care este rezultatul unui laborios proces natural. Casa de parfumuri Montale a fost prima care a adus acest ingredient pe lista celor mai râvnite arome și în parfumeriile vestice. Fiecare parfum Montale este o poartă spre Orientul tradițional, dar care se dezvăluie într-o formă modernă și plină de rafinament.

Parfumul Montale Intense Café Apă de Parfum a fost lansat în 2013 și face parte din colecția de parfumuri Montale Vanilla, care au la bază unul dintre ingredientele favorite ale parfumurilor Montale: vanilia de bourbon. Intimă, senzuală și lacomă, vanilia de proveniență din Madagascar atrage și acaparează. Montale Intense Café este, după cum o spune și numele, un parfum intens, cu un miros foarte plăcut de cafea proaspătă, fiind ideal atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Parfumul se compune din note de vârf florale, note de mijloc precum cafeaua și trandafirul și note de bază precum ambra, vanilia și moscul alb. Recipientul elegant al parfumului, făcut din aluminiu, îi conferă un aspect distins și face parfumul ușor de transportat, datorită condițiilor sigure de păstrare. Original și deosebit, parfumul Montale Intense Café este o achiziție revigorantă, cu care nu veți da greș.

Comment-uri


Postare noua