Narciso Rodriguez – For Her Eau de Parfum

07/30/2017
de catre Echipa Parfum-U
Narciso Rodriguez – For Her Eau de Parfum

Parfumul Narciso Rodriguez For Her a fost lansat pentru prima oară în 2004, în versiunea Eau de Toilette, urmând ca în 2006 să fie lansată și versiunea Eau de Parfum. Creatorii compoziției sunt parfumierii Christine Nagel si Francis Kurkdjian.

Narciso Rodriguez este un creator vestimentar american, de origine cubaneză, cunoscut pentru creațiile sale pline de subtilitate și senzualitate, în care spiritul latin și luxul european se împletesc aromonios. Stilul său a fost descris drept practic dar plin de glamour, de o eleganță clasică și în aceași timp, urbană. Parfumurile Narciso Rodriguez s-au bucurat de succes imediat, datorită aromelor unice, rezultat al combinațiilor între ingredientele exotice și cele clasice.

For Her este primul parfum Narciso Rodriguez, pe care designer-ul l-a creat inspirat fiind de femeile din viața lui. Parfumul For Her este un omagiu adus feminității, o dovadă a admirației designer-ului pentru grația și expresivitatea femeilor. Aroma modernă a parfumului și puterea lui de seducție i-au adus faimă internatională la scurt timp de la lansare. Notele de vârf precum trandafirul și piersica, notele de mijloc ca moscul și ambra și notele de bază exotice compuse din lemn de santal și patchouli conferă parfumului o aroma intensă care surprinde și provoacă, lasând însă, în urmă, o adiere reconfortantă și plină de blândețe.

Un clasic modern, parfumul For Her a fost lansat și în ediția For Her L’absolu, care este o versiune și mai intensă inspirată de aroma inițială. Design-ul simplu și elegant al recipientelor concentrează atenția asupra esenței din interior, forma geometrică fiind inspirată de peisajul urban contemporan. Parfumul Narciso Rodriguez For Her Eau de Parfum este un parfum dedicat femeilor moderne care știu să își facă simțită prezența. Sincer, plin de personalitate și emoție, For Her este, cu adevărat, un parfum pentru ea.

Comment-uri


Postare noua