NASOMATTO

10/06/2017
de catre Echipa Parfum-U
Nasomatto este una dintre cele mai originale mărci de parfumuri, care și-a lăsat, cu siguranță, amprenta în lumea parfumeriei prin non-conformismul produselor sale și a procesului lor de creație. Nasomatto a fost fondat în 2007 de celebrul parfumier italian Alessandro Gualtieri și de partenerul său și a devenit în scurt timp o marcă foarte căutată.
Numele brandului, care s-ar traduce din limba italiană drept “nas nebun”, ne oferă un prim indiciu cu privire la parfumurile pe care le produc.
Alessandro Gaultieri este un parfumier renumit pentru colaborările sale cu case de modă precum Versace, Valentino, Fendi și Diesel, pentru care a creat esențe unice. Gaultieri a studiat arta parfumeriei în Germania și s-a remarcat, ajungând să lucreze cu branduri de nișă și celebrități din lumea modei. Însă, datorită ideilor sale radicale, a fost de numeroase ori respins, astfel încât a decis să își înființeze propriul brand. Gaultieri este de părere că mirosurile ghidează și controlează procesul de creație, nu parfumieriul, drept urmare parfumurile sale sunt rezultatul experimentării de senzații noi, oferite de diverse arome. Atât procesul de creație al parfumurilor, cât și lista ingredientelor folosite sunt secrete, ceea ce adaugă o doză de mister și intrigă acestui brand de parfum.
Parfumurile Nasomatto sunt inspirate de senzații dintre cele mai diverse, creatorul lor fiind de părere că mirosul este printre cele mai puternice simțuri, care ne poate influența și ghida comportamentul. Dintre senzațiile care au inspirat parfumurile Nasomatto amintim de efectul narcoticelor, isteria și comportamentul iresponsabil. Parfumuri precum Black Afgano, Blamage, Duro sau Absinth fac trimitere la lumea senzorială, în care Nasomatto ne invită să ne lăsăm purtați de instinct.
Provocatoare, controversate și dedicate rebelilor, parfumurile Nasomatto sunt dedicate cunoscătorilor și fac parte din categoria parfumurilor de nișă, fiind apreciate, în special, de cei care nu se tem să experimenteze. Fiecare parfum Nasomatto este un manifest pentru eliberarea de inhibiții și bucuria de a fi tu însuți.

Comment-uri


Postare noua