Yves Saint Laurent – Black Opium Apă de Parfum

09/20/2017
de catre Echipa Parfum-U
Parfumul pentru femei Black Opium Apă de Parfum a fost lansat în 2014 și face parte din renumita colecție Opium, care a fost deschisă în 1977 prin lansarea primului parfum al colecției, numit simplu Opium.
De atunci și până în prezent, Yves Saint Laurent a adăgat colecției alte și alte parfumuri inspirate de cel original, din această colecție ajungând să facă astăzi parte peste 35 de parfumuri.
Yves Saint Laurent este unul dintre numele remarcabile ale modei franceze și internaționale, creațiile sale remarcându-se prin originalitate, stil și calitate excepțională. Primul parfum Yves Saint Laurent a fost lansat în 1964, designer-ul dedicându-se parfumeriei încă de la începutul perioadei sale de afirmare.
Parfumul pentru femei Black Opium face parte din colecția Opium, care a fost inspirată de acest ingredient fascinant, renumit pentru proprietățile sale narcotice. Deși parfumurile nu conțin opiu, amestecul de ingrediente folosit în crearea lor încearcă să reproducă efectele acestuia: parfumurile Yves Saint Laurent din colecția Opium excită, stimulează, aprind simțurile și le învăluie, lasând în urmă, de cele mai multe ori, un miros floral-oriental care creează dependență. Black Opium Apă de Parfum este un parfum floral-fructat, plin de adrenalină și acaparator, fiind creat prin îmbinarea unor ingrediente aparte. Notele de vârf ale parfumului se compun din mandarină, piper roz și pară, notele de mijloc sunt compuse din floare de portocal și iasomie iar notele de bază sunt cedrul, cafeaua, vanilia și patchouli.
Îmbinarea acordurilor dulci cu cele tari, conferite de cafea, creează un miros gourmand, care are un efect electrifiant, fiind imposibil de ignorat. Esența intensă și aproape magnetică a parfumului este conținută de un recipient negru strălucitor, care amintește de lumea tulburătoare a rock-ului, dar și de glamour-ul vieții trăite cu intensitate.
Yves Saint Laurent Black Opium Apă de Parfum este un parfum tulburător, dedicat eroinelor vieții moderne, femei pline de energie care își iau destinul în propriile mâini.

Comment-uri


Postare noua