Filtre Filtre

Franck Olivier

Franck Olivier este un brand francez de parfumuri de lux fondat în anul 1998 de către Franck Olivier, un creator de parfumuri cu o experiență vastă în industrie. Compania are sediul în Paris și produce o gamă largă de parfumuri pentru femei și bărbați.

Colecția de parfumuri Franck Olivier este cunoscută pentru aromele sale distinctive și elegante, care atrag atenția și oferă o senzație de lux. Fiecare parfum este creat cu atenție la detalii și este produs utilizând cele mai bune ingrediente disponibile.

Brandul are o abordare inovatoare în crearea parfumurilor, combinând cele mai bune arome naturale și sintetice pentru a crea arome unice și memorabile. Aromele Florale, lemnoase și orientale sunt printre cele mai populare ale brandului.

Printre cele mai populare parfumuri Franck Olivier se numără Sun Java, care a fost lansat în anul 2005 și este un parfum proaspăt și vibrant cu arome de grapefruit, portocală și lămâie, completate de note florale de iasomie și trandafir. Black Touch, lansat în 2011, este un parfum senzual și misterios, cu arome de bergamotă, mandarină și coriandru, învăluite într-un buchet floral de ylang-ylang, iasomie și tuberoză.

Brandul Franck Olivier se concentrează pe calitate și inovație și este recunoscut în întreaga lume pentru parfumurile sale elegante și rafinate. Colecția sa oferă opțiuni pentru fiecare personalitate și gust, de la parfumuri proaspete și ușoare până la arome puternice și senzuale.

În concluzie, Franck Olivier este un brand de renume în lumea parfumurilor de lux și continuă să ofere arome inovatoare și de înaltă calitate pentru femei și bărbați deopotrivă.