PARFUMURI ORIGINALE GARANTATE

Avem peste 7 ani de experiență în comercializarea de parfumuri originale. Suntem dedicați clienților noștri, alături de care ne bucurăm de avantajele comerțului online: posibilitatea de a oferi calitate la prețuri competitive și eficiență în servicii.  Garantăm originalitatea produselor noastre și ne angajăm în păstrarea standardelor de calitate a tuturor produselor comercializate pe parfumu.ro.  

parfumu.ro

GARANȚIA ORIGINALULUI

Comercializăm numai parfumuri originale, verificate și achiziționate prin intermediul furnizorilor autorizați din Uniunea Europeană. Peste 10.000 de parfumuri ieftine pot fi comandate prin intermediul parfumeriei, iar numărul și varietatea acestora cresc constant.

parfumu.ro

RETURNAREA PRODUSELOR GARANTATĂ

Garantarea calității produselor noastre vă conferă dreptul de a returna orice produs achiziționat, chiar și după ce a fost desigilat, în termen de 14 zile de la data livrării. Suma integrală vă va fi înapoiată în termen de maxim 30 de zile.

parfumu.ro

ZECI DE MII DE CLIENȚI FERICIȚI

În ultimii 7 ani am livrat produse în toată țara, iar cei peste zeci de mii de clienți care ne-au ales reprezintă cea mai sinceră garanție a calității. Vă mulțumim pentru recomandarea pe care o reprezintă zecile de mii de comenzi pe parfumu.ro!