Filtre Filtre

Beaufort London

Beaufort London este un brand britanic de parfumuri de lux, fondat de Leo Crabtree in 2015. Inspirat de istorie si de cultura britanica, Beaufort London este cunoscut pentru parfumurile sale unice, pline de caracter si personalitate.

Fiecare parfum Beaufort este o experienta olfactiva unica si o calatorie in timp, care aminteste de momente importante din istoria britanica si de personalitatile marcante care au influentat aceasta cultura. Aceste parfumuri sunt create folosind ingrediente de cea mai buna calitate, pentru a oferi o experienta senzoriala exceptionala.

Printre cele mai populare parfumuri ale brandului se numara "Covent Garden", "Coeur de Noir" si "Iron Duke".

"Covent Garden" este un parfum unisex, cu o aroma florala si fructata, care combina note de portocala, bergamota si iasomie. Aceasta aroma este ideala pentru persoanele care doresc un parfum usor si proaspat, perfect pentru zilele de vara.

"Coeur de Noir" este un parfum pentru femei, cu o aroma lemnoasa si condimentata, care combina note de scortisoara, cuisoare si mosc. Aceasta aroma este ideala pentru femeile care doresc un parfum puternic si senzual, perfect pentru serile de toamna sau iarna.

"Iron Duke" este un parfum unisex, cu o aroma lemnoasa si condimentata, care combina note de piele, chihlimbar si cedru. Aceasta aroma este ideala pentru persoanele care doresc un parfum puternic, masculin si misterios.

Ambalajul parfumurilor Beaufort este elegant si minimalist, cu un design clasic si sofisticat. Fiecare flacon este decorat cu sigla brandului, iar ambalajul este conceput pentru a proteja parfumul impotriva luminii si a caldurii.

In concluzie, Beaufort London este un brand de parfumuri de lux, cunoscut pentru parfumurile sale unice, pline de caracter si personalitate. Fiecare parfum este o experienta olfactiva unica si o calatorie in timp, care aminteste de momente importante din istoria britanica si de personalitatile marcante care au influentat aceasta cultura. Parfumurile sunt realizate folosind cele mai bune ingrediente, iar ambalajul elegant si minimalist le face o alegere excelenta pentru cei care cauta un parfum clasic si sofisticat.