Filtre Filtre

Hollister

Hollister este un brand de parfumuri care face parte din compania American Eagle Outfitters, fiind lansat pentru prima oară în anul 2000. Brandul are o istorie scurtă, dar a reușit să devină popular în rândul tinerilor datorită parfumurilor sale proaspete, moderne și ușor de purtat.

Hollister este cunoscut pentru a fi inspirat de stilul de viață al plajelor din sudul Californiei și de atmosfera cool și casual a surferilor de acolo. Aceste influențe se reflectă în aromele și design-ul produselor sale.

Printre cele mai populare parfumuri Hollister se numără "So Cal" pentru femei și bărbați, "Wave" pentru femei și bărbați și "Jake" pentru bărbați. Toate aceste arome au un caracter fresh și plin de energie, cu note de citrice, flori, fructe și esențe marine. Parfumurile Hollister sunt potrivite pentru purtarea de zi cu zi și sunt ideale pentru sezonul de vară.

În plus față de parfumuri, Hollister oferă și alte produse de îngrijire personală, cum ar fi loțiuni de corp, geluri de duș și deodorante, toate fiind potrivite pentru a completa parfumurile și a crea un stil de viață casual și plin de energie.

În concluzie, Hollister este un brand de parfumuri care se adresează tinerilor și care reușește să captureze spiritul plajelor din sudul Californiei într-un mod proaspăt și modern. Aromele sale energizante și ușor de purtat le fac ideale pentru purtarea de zi cu zi și pentru sezonul de vară.