Chanel – Bleu de Chanel

06/08/2017
de catre Echipa Parfum-U
Bleu de Chanel

Parfumul masculin Bleu de Chanel a fost lansat pe piață de celebra casă Chanel în 2010. Bleu de Chanel este un parfum modern, plin de rafinament, lansat în 2014 și în formula exclusivă de Blue de Chanel Eau de Parfum.

Casa de modă Chanel, înființată în 1910 de către celebra regină a modei Gabrielle “Coco” Chanel, nu a încetat niciodată să fascineze prin creațiile sofisticate, contemporane timpului lor. Parfumul Bleu de Chanel nu face excepție. Sticluța misterioasă, de un albastru închis a parfumului ascunde în interior o esență de parfum aromată, lemnoasă, care captivează prin intensitate și prin notele diverse care o compun. Celebrul parfumier Jacques Polge, care a creat cele mai renumite parfumuri Chanel din 1978 până în 2014, este autorul parfumului Bleu de Chanel. Notele de vârf se compun din piper, arome citrice și mentă, notele de mijloc sunt vetiver și iasomie iar notele de bază patchouli, lemn de santal, ghimbir și cedru.

Parfumul Bleu de Chanel este dedicat spiritelor independente. Îndrăzneala, profunzimea și caracterul imprevizibil se regăsesc și în descrierea parfumului. “Fii surprinzător!” este îndemnul parfumului Bleu de Chanel pentru bărbatul modern, care sfidează convențiile și reușește să iasă din rutina zilnică, găsind satisfacție în lucrurile neașteptate care i se întâmplă. Masculinitatea este jocul liber de constrângeri și sărbătorirea din plin a fiecărei schimbări. Mirosul fresh și revigorant al parfumului Blue de Chanel motivează și bindispune purtătorii săi, fiin potrivit pentru orice moment al zilei.

Parfumul Blue de Chanel de la Chanel este, în oricare dintre variantele în care a fost lansat (Eau de Toilette, Eau de Parfum sau practicul Eau de Toilette Spray pentru călătorie) un parfum care dă frâu liber simțurilor și oferă oricărui bărbat ocazia de a fi cu adevărat el însuși prin aromele pe care le poartă.

Comment-uri

Un parfum exceptional!!!

Postare noua