Guerlain Insolence – pentru clipe de neuitat

06/02/2020
de catre Echipa Parfum-U
Guerlain Insolence

Guerlain Insolence, introdus pe piața parfumurilor în anul 2006, este un parfum floral-fructat pentru femei, a carui compoziție poartă semnatura maestrilor parfumieri Sylvaine Delacourte si Maurice Roucel. Aroma acestuia este rezultatul unui amestec dominant de iris și violete, adresandu-se femeilor excentrice, pasionale și elegante ce aspiră spre perfectiune. Actrița de renume mondial Hilary Swank este fața acestui remarcabil parfum care se mulează perfect pentru orice ocazie din viața dumneavoastră.

 

Guerlain Insolence vine într-o sticluță elegantă și sofisticată, iar parfumul din aceasta se deschide cu notele floral-fructate de bergamotă, lămâie, pomușoare roșii și zmeură ce te va intriga încă de la început. Inima înflorește cu arome de cu esențe de flori de portocal, trandafir și violetă proaspătă. Spre sfârșit notele de bază închid parfumul cu esențe tandre de boane de tonca, iris, lemn de santal, mosc și rășină. Seducător și feminin – apa de parfum Guerlain Insolence te îndeamnă să visezi cu ochii deschiși și ușor, ușor acesta va devein cea mai frumoasă bijuterie.

Casa franceză Guerlain este autoarea unora dintre cele mai apreciate parfumuri din istorie, fiind printre cele mai vechi parfumerii din lume. Din 1828 și până astăzi, Guerlain a fost producător de top al parfumurilor, inspirate de călătoriile romantice pe tărâmuri exotice, de literatura marilor clasici și  puritatea naturii.

Cultura frumuseții este misiunea casei Guerlain, a căror imagine este în prezent actrița Angelina Jolie. Fondatorul Guerlain, Pierre-François-Pascal Guerlain a fost parfumierul casei regale, parfumul Eau de Cologne Impériale fiind creat în 1853 pentru Împărăteasa Eugénie a Franței. Simbolul casei Guerlain, sticla “albină” a fost pentru prima dată creată pentru acest parfum exclusiv. Meritele extraordinare ale casei Guerlain au fost recompensate de Ministerul Francez cu titlul de “Companie de Tradiție Franceză”. Thierry Waser, parfumierul casei Guerlain, face parte din cea de-a cincea generație de parfumieri ai casei, creațiile lui fiind rezultatul căutărilor neîncetate ale celor mai exclusive arome din lume. Dintre creațiile spectaculoase ale Casei Guerlain (autoare a peste 300 de parfumuri) amintim Eau de Cologne Impériale, Shalimar, Habit Rouge, La Petite Robe Noire și L’Homme Idéal.

Comment-uri


Postare noua