BOSS The Scent – Fii actorul principal. Seduce și cucerește

03/05/2020
de catre Echipa Parfum-U
HUGO BOSS SCENT

BOSS The Scent vă va uimi de la prima utilizare. Parfumul se adresează bărbaților moderni și încrezători. BOSS The Scent te ajută să te transformi în actorul principal al serii și vă veți simți irezistibil, puternic și fermecator la fel ca actorul Theo James care s-a asociat campaniei publicitare a acestui parfum unic.

Apa de toaletă BOSS The Scent combină esențe parfumate originale și unice din Africa. Fructul afrodisiac maninka se contopește incredibil cu fructul pasiunii și rom. Amestecul unic este completat de accentul aspru de ghimbir, în combinație cu citricele care reușec să te cucerească de la bun început. Aroma animala a pielii adevarate conferă o senzualitate aparte. Parfumul se ascunde într-un flacon unic, cu detalii argintii care reflectă putere și masculinitate. În sticluță straluceste un lichid de culoarea aurului- seducator și prețios. Parfumul acesta este cadoul perfect pentru bărbatul din viața ta.

The Scent marca Hugo Boss a fost conceput special pentru bărbați în anul 2015. Hugo Boss este o casă germană de modă fondată în anul 1924 de către designer-ul Hugo Boss. Primul parfum al casei a apărut în anul 1985, ”Boss Number One” pentru bărbați și a fost un succes încă de la lansare, iar astăzi, brandul prezintă numeroase linii de produție pentru femei si bărbati. "Hugo Boss" vine într-o varietate de stiluri diferite, adaptate stilului de viată contemporan. Parfumuri sunt create în colaborare cu Procter&Gamble Prestige și cu celebrii parfumierii Jean-Marc Chaillan, Pierre Wargnye, Domitille Michalon și multi alții. Acestea sunt construite minutios, cu intenția de a reflecta personalitatea celui care-l foloseste.

Comment-uri


Postare noua