Givenchy L'interdit- Un tribut adus îndrăznelii feminine

03/07/2020
de catre Echipa Parfum-U
givenchy-linterdit

 

L'Interdit  este un parfum oriental floral de damă.  L’Interdit din colecția cu același nume a fost lansat în 2018 de Givenchy. Acest parfum, un tribut adus îndrăznelii feminine, a fost creat de Dominique Ropion, Anne Flipo si Fanny Bal. L’Interdit nu îți interzice nimic și te atrage într-o lume în care nu există nici o regulă.

Parfumul se deschide cu arome proaspete de bergamotă, pere și suculentele vișine, intensitatea dispare după aproximativ 10-15 minute. Urmând să te surprindă florile ce cuprind într-o îmbrațisare stransă inima acestei esențe: iasomia, tuberoză și florile de portocal. Caramelul și vanilia se amestecă placut cu paciuli, vetiver, ambroxan, care închide parfumul elegant. L’Interdit apa de parfum, de Givenchy, definește femeia plină de curaj, care seduce și se lasă sedusă. Parfumul este modern, unicat și îți dezvaluie fiorul unei senzați interzis de care te vei îndrăgosti din prima.

Brandul Givenchy combină eleganța franceza cu șarmul american. Brandul a  aparut în 1952 și poartă numele fondatorului său, Hubert de Givenchy. Acest aristocrat francez și-a început cariera efectuand stagii în casele Dior și Piguet, visând la propria casă de modă. Astăzi, brandul se poate mândri cu peste 60 de ani de succes, atât în domeniul modei, cât și în cel al parfumurilor. Emblematice sunt și cosmeticele decorative Givenchy sau produsele de îngrijire a tenului.

Comment-uri


Postare noua