Gianni Versace The Dreamer – Special pentru visătorul de lângă tine

07/03/2020
de catre Echipa Parfum-U
Gianni Versace The Dreamer

Apa de toaletă The Dreamer de Gianni Versace este un parfum bărbătesc ce întruchipează emoția și armonia, potrivit pentru acel ”el” ce nu cunoaște limite. Lansat în 1996, Dreamer, face parte din gama parfumurilor Oriental Fougere. De la prima pulverizare te vei îndrăgosti de el.

The Dreamer se potrivește cu siguranță bărbatului visător chiar de la primele note proaspete de lavandă, suculenta mandarină amândouă îmbrățișate de salvie. O dată ce avansăm în descoperirea acestui parfum ajungem în inima ”visătorului” de la Versace care ne învăluie cu acorduri fine de trandafiri, muscata și garoafe și nu în ultimul rând florile de tutun, pentru o notă mai bărbătească. În încheiere arome de lem și tonka ne cuprind. Dacă nu știai ce parfum s-ar potrivi visătorului de lângă tine, ei bine, acum știi! The Dreamer deși este un parfum floral, notele bărbătești sunt și ele prezente. Dacă nu te-am convins asupra ”visătorului”, poți arunca o privire și la Eros – creat tot de brandul Gianni Versace.

Versace este unul dintre brandurile care nu are nevoie de prezentare. Unic în lumea modei și de neconfundat, casa Versace a adus faimă mondială modei italiene. Din 1978 și până astăzi, Versace a ajuns sinonim cu luxul, creațiile sale extravagante fiind purtate de elita Hollywood-ului. Parfumeria nu face excepție, fiecare parfum Versace ducând mai departe tradiția bunului gust dar și a viziunii futuriste pe care Gianni Versace, fondatorul brandului, a consacrat-o.

Comment-uri


Postare noua