Hugo Boss Selection - Parfumul de succes. Elegant și plin de viață

03/03/2020
de catre Echipa Parfum-U
Hugo Boss Selection

Boss Selection apa de toaletă te va scoate în evidență.  Compoziția sa plină de viață, extrem de elegantă și sofisticată, creat pentru bărbatul ideal, de succes și plin de ambiție care nu renuță ușor. Ingrediente sale de înaltă calitate oferă emoții pozitive prin mirosul suprinzător și inconfundabil.

Aromele masculine care persistă se deschid cu piper roz, mandarina, grapefruit și bergamot. În inima parfumului masculin Boss Selection descoperim arome condimentate de anason stelat, ace de cedru și suculenta portocală. Închiderea spectaculoasă o face paciuli, mosc și vetiver. Este bărbătesc, picant - dulce, cu accente de fum. Boss Selection poartă semnătura inconfundabilă a renumitei mărci Hugo Boss. Parfumul a fost creat și lansat în 2006, pastrandu-si popularitatea si astazi.

Hugo Boss este o casă germană de modă fondată în anul 1924 de către designer-ul Hugo Boss. Primul parfum al casei a apărut în anul 1985, ”Boss Number One” pentru bărbați și a fost un succes încă de la lansare, iar astăzi, brandul prezintă numeroase linii de produție pentru femei si bărbati. "Hugo Boss" vine într-o varietate de stiluri diferite, adaptate stilului de viată contemporan. Parfumuri sunt create în colaborare cu Procter&Gamble Prestige și cu celebrii parfumierii Jean-Marc Chaillan, Pierre Wargnye, Domitille Michalon și multi alții. Acestea sunt construite minutios, cu intenția de a reflecta personalitatea celui care-l foloseste.

Mesajul din spatele acestui parfum chic si elegant inspirat de lux rafinat

Comment-uri


Postare noua