Gianni Versace Blue Jeans – Modern si tineresc

10/28/2019
de catre Echipa Parfum-U

 

Gianni Versace Blue Jeans apa de toaleta are o caldura si profunzime de nedescris. In stilul retro al parfumului Blue Jeans se regaseste barbatul temperamental. Introdus de catre casa Versace in anul 1994, face parte din categoria oriental – lemons. Gianni Versace Blue Jeans Apa De Toaleta este masculin, ostentativ si plin de curaj. Parfumul este pe gustul barbatilor moderni date fiind acordurile vibrante pe care le contine.

Versace Blue Jeans este un parfum oriental-lemnos. Se deschide cu esente de citrice proaspete cu care reuseste sa se faca placut si purtabil de la inceput. Dupa un timp, acestea dispar si lasa loc in inima parfumului tonurilor de violete, iasomie, nucsoara si levantica. Se incheie cu notele de baza - arome de cedru, chihlimbar, iris, lemn de santal, mosc, vanilie, vetiver. Proiectarea direct pe piele a parfumului este de lunga durata si nu necesita reaplicarea lui. Gianni Versace Blue Jeans se gaseste intr-un stil retro cu un mix cromatic intre galben si albastru al designului neobisnuit al sticlutei. Cutia metalica albastra are un format clasic care ascunde esenta masculina a parfumului aflat in sticluta putin cam indrazneata, unii considerand-o opulenta, iar altii usor exagerata.

Gianni Versace Blue Jeans apa de toaleta este un parfum modern si tineresc chiar daca a fost lansat in 1994. Proaspat, dulce si cu o usoara nota de seriozitate este parfumul perfect pentru cei mai tineri – care acum descopera lumea parfumurilor, dar si pentru cei mai experimentati in acest domeniu. Parfumul Gianni Versace Blue Jeans te poate insoti de la o plimare de zi pana seara tarziu in club.

 

 

Comment-uri


Postare noua