Gianni Versace Eros Apă De Toaletă Descoperă zeul din tine

02/10/2020
de catre Echipa Parfum-U
Gianni Versace Eros

Versace Eros este unul dintre cele mai populare parfumuri pentru bărbați. Acesta evocă senzualitate, putere, transformând bărbatul de lângă tine într-un adevărat zeu grecesc. Este erotic – senzual și a câștigat inimile femeilor încă din 2012, când a fost lansat. Numele parfumului vine de la zeul grec al iubirii - Eros, fiu al zeiței Afrodita. Versace Eros este potrivit lunilor de vară, dar se poate purta cu lejeritate și în restul anului, aducând aminte de romantismul serilor târzii de vară.

Versace Eros este un parfum creat de Aurelien Guichard. Eros se deschide cu o combinaţie proaspătă - de frunze de mentă, măr verde şi coji de lămâie italiană. Urmează senzualitatea notelor orientale intense ca boabele tonka, vanilie, petală de muşcată şi ambră. Masculinitatea lui, reprezentată de nuanţe precum lemn de cedru din regiunea Atlas şi Virginia, precum - vetiver şi muşchi de stejar, conferă încrederea și puterea parfumului Versace Eros. Sticluța este albastră, elegantă și ne duce cu gândul la stilul de viață mediteranean, cât și la arta și cultura greco-romană transpusă într-o formă contemporană. Gianni Versace s-a inspirat din mitologia greacă, încâ de la început, zeița Medusa ca simbol al brandului, se găsește pe numeroase produse ale casei, printre care și sticluța parfumului Eros. Parfumul este disponibil în cantități de 30, 50 si 100 ml apă de toaletă.

Versace brand creat în 1978 de tânărul Gianni Versace - care provine din zona sudică a Italiei- a fost întotdeauna un excentric. În anii '80 devine cel mai popular creator datorită carismei și talentului său, insă are parte de o moarte violentă, compania fiind azi în mâinile familiei sale.

Donatella Versace – “ Acesta este un parfum pentru un om care este propriul sau stapan. El este un erou: Un om care apara ideile si obiectivele sale.”.

Comment-uri


Postare noua