Definește-ți stilul și renaște

04/05/2021
de catre Echipa Parfum-U

 

Cum totul renaște o dată cu venirea primăverii, așa și noi ne dormi noi schimbări. Pentru că vrem prospețime și un “aer” nou, vă prezentăm unele din cele mai iubite sticluțe pline de arome și sentimente. Dacă căutați un nou parfumul pentru iubita, prietena, mama sau chiar pentru tine. Cauți ceva nou și inovator?! Ai găsit articolul potrivit!

Gianni Versace The Dreamer – Special pentru visătorul de lângă tine

07/03/2020
de catre Echipa Parfum-U
Gianni Versace The Dreamer

Apa de toaletă The Dreamer de Gianni Versace este un parfum bărbătesc ce întruchipează emoția și armonia, potrivit pentru acel ”el” ce nu cunoaște limite. Lansat în 1996, Dreamer, face parte din gama parfumurilor Oriental Fougere. De la prima pulverizare te vei îndrăgosti de el.

The Dreamer se potrivește cu siguranță bărbatului visător chiar de la primele note proaspete de lavandă, suculenta mandarină amândouă îmbrățișate de salvie. O dată ce avansăm în descoperirea acestui parfum ajungem în inima ”visătorului” de la Versace care ne învăluie cu acorduri fine de trandafiri, muscata și garoafe și nu în ultimul rând florile de tutun, pentru o notă mai bărbătească. În încheiere arome de lem și tonka ne cuprind. Dacă nu știai ce parfum s-ar potrivi visătorului de lângă tine, ei bine, acum știi! The Dreamer deși este un parfum floral, notele bărbătești sunt și ele prezente. Dacă nu te-am convins asupra ”visătorului”, poți arunca o privire și la Eros – creat tot de brandul Gianni Versace.

Versace este unul dintre brandurile care nu are nevoie de prezentare. Unic în lumea modei și de neconfundat, casa Versace a adus faimă mondială modei italiene. Din 1978 și până astăzi, Versace a ajuns sinonim cu luxul, creațiile sale extravagante fiind purtate de elita Hollywood-ului. Parfumeria nu face excepție, fiecare parfum Versace ducând mai departe tradiția bunului gust dar și a viziunii futuriste pe care Gianni Versace, fondatorul brandului, a consacrat-o.

Guerlain Insolence – pentru clipe de neuitat

06/02/2020
de catre Echipa Parfum-U
Guerlain Insolence

Guerlain Insolence, introdus pe piața parfumurilor în anul 2006, este un parfum floral-fructat pentru femei, a carui compoziție poartă semnatura maestrilor parfumieri Sylvaine Delacourte si Maurice Roucel. Aroma acestuia este rezultatul unui amestec dominant de iris și violete, adresandu-se femeilor excentrice, pasionale și elegante ce aspiră spre perfectiune. Actrița de renume mondial Hilary Swank este fața acestui remarcabil parfum care se mulează perfect pentru orice ocazie din viața dumneavoastră.

 

Jean Paul Gaultier Scandal – Picant, elegant și jucăuș

05/02/2020
de catre Echipa Parfum-U
Jean Paul Gaultier Scandal

 

Apa parfumată Scandal creata de casa de modă Jean Paul Gaultier este chypro- floare. Distruge toate clișeele, este modern și intens, dar și elegant. Parfumul născut în Iunie 2017 în colaborare cu Puig și numit Scandal, se adresează tuturor femeilor puternice și mereu în căutarea distracției. Creație picantă, sexy și nu în ultimul rând scandaloasă – parfumul, desing-ul sticluței și campania au reușit să-și atingă scopul.

Paradiso Assoluto – Modern și pasional. Eleganță și mister

04/16/2020
de catre Echipa Parfum-U
Roberto-Cavalli-Paradiso-Assoluto

Paradiso Assoluto de Roberto Cavalli este un parfum floral pentru femei și este ideal pentru fiecare zi. Apa de parfum Paradiso Assoluto cu spiritul său proaspăt și lejer, evocă libertate, atmosferă veselă și lipsa de griji a unei vacanțe meritate din plin. Parfumul este exotic cu o aura florala ce te va cucerii înca de la prima pulverizare. Astfel parfumul se adresează femeilor optimiste, mereu cu zâmbetul pe bunze, cu un spirit plin de energie, moderne, pasionale. Acest parfum  prezintă o creație eleganta, misterioasă și în același timp, senzuală. Paradiso Assoluto de Roberto Cavalli a fost lansat în anul 2016. Fiind al 3-lea parfum din colecția Paradiso, iar creatorul este Louise Turner.

Jean Paul Gaultier Ultra Male EDT – Seduce și cucerește

03/29/2020
de catre Echipa Parfum-U
Jean Paul Gaultier Ultra Male

Fii independent și modern

 

Jean Paul Gaultier Ultra Male apă de toaletă  este conceput pentru bărbatul independent, modern și seducător. Ultra Male este un parfum fresh și în același timp vine cu o aromă intensă.  Ultra Male de Jean Paul Gaultier este un parfum oriental fougere de barbați. Parfumul a fost lansat în anul 2015, iar creatorul este Francis Kurkdjian.

Givenchy L'interdit- Un tribut adus îndrăznelii feminine

03/07/2020
de catre Echipa Parfum-U
givenchy-linterdit

 

L'Interdit  este un parfum oriental floral de damă.  L’Interdit din colecția cu același nume a fost lansat în 2018 de Givenchy.

BOSS The Scent – Fii actorul principal. Seduce și cucerește

03/05/2020
de catre Echipa Parfum-U
HUGO BOSS SCENT

BOSS The Scent vă va uimi de la prima utilizare. Parfumul se adresează bărbaților moderni și încrezători.

Hugo Boss Selection - Parfumul de succes. Elegant și plin de viață

03/03/2020
de catre Echipa Parfum-U
Hugo Boss Selection

Boss Selection apa de toaletă te va scoate în evidență.  Compoziția sa plină de viață, extrem de elegantă și sofisticată, creat pentru bărbatul ideal, de succes și plin de ambiție care nu renuță ușor. Ingrediente sale de înaltă calitate oferă emoții pozitive prin mirosul suprinzător și inconfundabil.

Gianni Versace Eros Apă De Toaletă Descoperă zeul din tine

02/10/2020
de catre Echipa Parfum-U
Gianni Versace Eros

Versace Eros este unul dintre cele mai populare parfumuri pentru bărbați. Acesta evocă senzualitate, putere, transformând bărbatul de lângă tine într-un adevărat zeu grecesc. Este erotic – senzual și a câștigat inimile femeilor încă din 2012, când a fost lansat. Numele parfumului vine de la zeul grec al iubirii - Eros, fiu al zeiței Afrodita. Versace Eros este potrivit lunilor de vară, dar se poate purta cu lejeritate și în restul anului, aducând aminte de romantismul serilor târzii de vară.