MAISON SYBARITE - Primele parfumuri pe baza de apa si fara alcool etilic

11/12/2019
de catre Echipa Parfum-U
MAISON SYBARITE

MAISON SYBARITE un nou brand de parfumuri in premiera pe piata din Romania. PRIMELE FRAGRANTE PE BAZA PE APA - Creat in Franta de parfumeri maestri imbunatateste senzatia olfactiva, pastreaza sensibilitatea la miros si totate aceastea fara alcool etilic.

Designerul Maison Sybarite vine cu 4 parfumuri, toate lansate in 2019 si au fost produse in coaborare cu parfumerii Antonie Lie si Laure Santantoni. Maestrii Parfumeri profita de aceasta abundenta, prezentand mirodenii si ierburi aromate pe capodoperele lor olfactive. 

720 este un parfum nou de Maison Sybarite pentru femei si barbati si a fost lansat in 2019. Creatorul acestui parfum este Antonie Lie. Proiectia si longevitatea sunt peste medie. Parfumul este pamantos-lemnos.

Opulent Wood este un parfum unisex. Creatorul acestui parfum este Antonie Lie.  Parfumul dezvaluie mireasma de struguri intens aromatizati, arome de fructe, mirodenii bogate si ii seduc pe cei care au dragoste pentru mirosurile opulente.

BED OF ROSES este creat de Antonie Lie. Parfumul este unul care se adreseaza femeilor, lemnos-floral cu longevitatea peste medie.

SPICY CALABRIA este condimentat-picant pentru barbati. Parfumul a fost creat de Laure Santantoni. 720, Opulent Wood, BED OF ROSES si SPICY CALABRIA toate aceste 4 parfumuri vin din Franta si au fost lansate in 2019.  

Comment-uri


Postare noua