Definește-ți stilul și renaște

04/05/2021
de catre Echipa Parfum-U

 

Cum totul renaște o dată cu venirea primăverii, așa și noi ne dormi noi schimbări. Pentru că vrem prospețime și un “aer” nou, vă prezentăm unele din cele mai iubite sticluțe pline de arome și sentimente. Dacă căutați un nou parfumul pentru iubita, prietena, mama sau chiar pentru tine. Cauți ceva nou și inovator?! Ai găsit articolul potrivit!

 

Armani Sì Passione

Ai nevoie de mai multă încredere?! Atunci parfumul Sì Passione îți oferă acel curaj de care ai nevoie și te impulsonează să spui un mare DA. Un parfum îndrăzneț care reflectă îndrăzneală, forță, dar și grație supne însuși Giorgio Armani. Sì Passione este un parfum fructat – florar cu primele note ce dezvăluie nectarul coacăzelor negre și perele suculente. Continuă armonia aromelor cu senzualitatea vaniliei, trandafirilor și originala floare de heliotrop. Inima acestui parfum se cuvine tonurilor lemnoase de cedru și de Orcanox™. Astfel avem în acest parfum efervescență, forță și senzualitate cu nuanțe mature. Îți recomandăm parfumul Sì Passione de Giorgio Armani dacă ești o femeie independentă și sigură pe ea, dar și dacă îți dorești să devi una. Acest parfum poate fi purtat atât ziua – la birou sau seara la o întâlnire între prieteni.

Comandă chiar acum

 

Lanvin Eclat De Fleurs

Un parfum jucăuș perfect pentru a descoperi frumos primăvara. Ești o femeie romantică, veselă, mereu în centru atenției? Ei bine, acest parfum este pentru tine! Iubești să călătorești?! Atunci trebuie neaparat să ai sticluța de Éclat de Fleurs cu tine. Vei descoperi mirosul florilor pline de energie și vei fi purtată de valul fructat al acestui parfum minunat. Éclat de Fleurs se deschide cu mirosul perfect al perelor, continuând ulterior cu iasomie, trandafiri și un buchet alb de frezie. Notele lemnoase de santal și mosc se lasă ușor descoperite spre final îmbinânduse perfect în întreaga combinație jucăușă. Éclat de Fleurs un parfum pe care ți-l recomandăm să-l porți cu încredere în fiecare zi.

Comandă chiar acum 

 

Lancome La Vie Est Belle

La Vie Est Belle sau Viața Este Frumoasă, aduce ideea de frumusete naturală, simplitate, eliberarea de convenții ți bucurie, fiind o perspectivă sănatoasa asupra vieții inspirată de cautarea bucuriei și a placerii în lucrurile simple. Proaspat, ametițor, elegant, feminin și persistent, La Vie Est Belle este dedicat femeilor care știu să se bucure din plin de viață, fiind alegerea perfectă pentru orice ocazie. Un parfum dulce, de fructe și flori, sofisticat care îți aduce zâmbetul pe buze încă de la primele note de pere și coacăze negre, îmbinate frumos și elegant cu tonuri de iris, iasomie și de prospețimea florilor de portocal. Baza, La Vie Est Belle, este formată din boabe rare de tonka, din praline, paciuli exotic și de vanilie. Sticluța parfumului este elegantă ca o doamnă ce tocmai își servește cafeaua la o terasă de pe Champs-Élysées.

Comandă chiar acum

 

            Bucură-te de viață și de aromele perfecte care îți apar în cale. Definește-ți stilul și renaște. Poartă cu încredere parfumul care te reprezintă și pășește cu încredere peste orice încercare. Sperăm să te ajute acest articol.

Cu drag,

Echipa parfumu.ro

Comment-uri


Postare noua