Jean Paul Gaultier Scandal – Picant, elegant și jucăuș

05/02/2020
de catre Echipa Parfum-U
Jean Paul Gaultier Scandal

 

Apa parfumată Scandal creata de casa de modă Jean Paul Gaultier este chypro- floare. Distruge toate clișeele, este modern și intens, dar și elegant. Parfumul născut în Iunie 2017 în colaborare cu Puig și numit Scandal, se adresează tuturor femeilor puternice și mereu în căutarea distracției. Creație picantă, sexy și nu în ultimul rând scandaloasă – parfumul, desing-ul sticluței și campania au reușit să-și atingă scopul.

 Un parfum dulce, ideal pentru o seară răcoroasă sau minunat de purtat la un eveniment deosebit. Parfumul se deschide cu inconfundabila gardenie care îi dă chiar de la început acea senzualitate. Inima este plină de miera aurie care vine ca un val bogat în amintiri frumoase. Un plus de senzualitate și prospețime se adaugă la finalul parfumului cu intensul paciuli. Design-ul sticluței este de impact prin capacul acesteia neconvențional. Scandal se gasește într-o sticluță elegantă, transparentă, dar de impact. Picioarele feminine rup normalul, sunt sexy și puse pe „scandal”.

 

Jean Paul Gaultier, născut în 1952, este un designer francez ce și-a început cariera în 1970 ca asistent la Pierre Cardin. Alți creatori de moda ai acelor vremuri se axau pe hainele formale, dar Gaultier s-a axat pe moda ce se purta pe strada și pe Popular Couture. În 1990 el a creat mult comentatul sutien-con pentru Madonna. Primul său parfum a fost lansat în 1993 și altul in 1995, ambele devenind populare.

Scandal a este atât de popular în cât acesta se poate găsi chiar și sub formă de loțiune de corp. Scandal by Night, So Scandal, Scandal A Paris sunt înrudite cu Scandal create tot de Jean Paul Gaultier.

 

 

Comment-uri


Postare noua