MAISON SYBARITE - Primele parfumuri pe baza de apa si fara alcool etilic

11/12/2019
de catre Echipa Parfum-U
MAISON SYBARITE

MAISON SYBARITE un nou brand de parfumuri in premiera pe piata din Romania. PRIMELE FRAGRANTE PE BAZA PE APA - Creat in Franta de parfumeri maestri imbunatateste senzatia olfactiva, pastreaza sensibilitatea la miros si totate aceastea fara alcool etilic.

Gianni Versace Blue Jeans – Modern si tineresc

10/28/2019
de catre Echipa Parfum-U

 

Gianni Versace Blue Jeans apa de toaleta are o caldura si profunzime de nedescris. In stilul retro al parfumului Blue Jeans se regaseste barbatul temperamental. Introdus de catre casa Versace in anul 1994, face parte din categoria oriental – lemons.

Joop! Homme – fantezie pentru simturi

09/19/2019
de catre Echipa Parfum-U
Joop! Homme Apa De Toaleta este un parfum dedicat barbatului matur si cu opinii ferme. Apa de toaleta JOOP! Homme este ideala zilelor si noptilor reci de toamna si iarna. Esenta farmecului masculin se afla in sticluta de 125 ml.

Trussardi Uomo - Mister, eleganta si extrem de masculin

08/10/2019
de catre Echipa Parfum-U

Trussardi Uomo este un parfum cu tonuri lemnoase-condimentate si  proaspete, asta il face potrivit pentru evenimentele speciale. Parfumul  Trussardi Uomo este adresat barbatului elegant, dar si misterios cu note masculine puternice.


Creed Aventus – inspirat din viata unuia dintre cei mai iconici oameni din istorie

05/13/2019
de catre Echipa Parfum-U
Creed Aventus

Creed Adventus este un parfum puternic masculin, lemnos-fructat. Cu o istorie de peste 250 ani, Creed este un brand luxos, unic in lume ce in timp a creat parfumuri emblematice pentru casele regale si pentru nobilii vremii.


Chanel Gabrielle

04/08/2019
de catre Echipa Parfum-U
chanel-gabrielle

„Numele Chanel nu poate fi ignorat de nimeni, iar moda de astăzi nu ar mai fi fost la fel fără creațiile acestei adevărate artiste, care a creat un imperiu pornind de la pasiunea sa pentru frumos.”


Ungaro L'amour Fou Apă De Parfum

03/26/2019
de catre Echipa Parfum-U
Parfumul Ungaro L'amour Fou este este alegerea perfecta pentru primavara daca esti genul de femeie careia ii place seductia, rafinamentul sau abordeaza un stil avangardist.
Ungaro L'amour Fou este insasi amprenta iubirii ce radiaza prin eleganța si rafinamentul unei parizience intr-un ambient romantic, cald aproape edenic. La fel ca o iubire adevarata este parfumul ideal in cazul in care iti doresti ca persistenta imbietoare a mirosurilor florale de trandafir si violeta imbinat cu mirosul dulce al vaniliei sa seduca orice barbat.

Gucci Bloom – Apă de Parfum

05/18/2018
de catre Echipa Parfum-U
Parfumul Gucci Bloom Apă de Parfum a fost lansat în anul 2017, de către celebra casă italiană de modă Gucci. Inovativă, progresistă și mereu o influență pentru lumea modei, casa Gucci a redefinit luxul secolului al 21-lea. Stilul eclectic, contemporan și romantic specific casei Gucci se regăsește și în parfumurile pe care le-au lansat. Parfumul Gucci Bloom Apă de Parfum este un parfum unic, creat de talentatul parfumier Alberto Morillaseste conform viziunii noului director creativ al casei Gucci, Alessandro Michele.

Chanel Chance Apă de Parfum

05/01/2018
de catre Echipa Parfum-U
Parfumul Chanel Chance a fost lansat în varianta de Apă de Parfum în anul 2002, făcând parte din colecția de parfumuri Chanel numită “Chance”. După cum sugerează chiar numele parfumului (“chance” este versiunea în franceză a cuvântului “noroc”), colecția este inspirată din lumea surprinzătoare și plină de speranță a celor care cred mereu în șansa lor.

Juicy Couture – Viva la Juicy Apă de Parfum

04/16/2018
de catre Echipa Parfum-U
Parfumul Juicy Couture – Viva la Juicy a fost lansat în anul 2008 de către casa de modă celebră numită Juicy Couture, specializată în crearea de piese vestimentare potrivite femeilor tinere, aflate mereu în mișcare. “Juicy” este o denumire care face trimitere la savoarea care caracterizează fiecare creație marca Juicy Couture – jucăușă, sinceră, feminină și surprinzătoare.