Trussardi Uomo - Mister, eleganta si extrem de masculin

08/10/2019
de catre Echipa Parfum-U

Trussardi Uomo este un parfum cu tonuri lemnoase-condimentate si  proaspete, asta il face potrivit pentru evenimentele speciale. Parfumul  Trussardi Uomo este adresat barbatului elegant, dar si misterios cu note masculine puternice.



Persistent, intens, elegant, calitatea parfumului va depasi cu siguranta asteptarile unui parfum clasic plin de contraste. Puterea fructelor sub forma de citrice suculente sunt primele arome pe care le vei simti, acestea sunt imbinate cu notele distinctive de bergamota, galbanum, nucsoara.  In centrul acestuia descoperi parfum placut de violeta, geranium si nucsoara. Combinatiile masculine de lemn neted, muschi, mosc senzual,  reprezinta notele de baza ce rezista mult pe piele.

Cadoul perfect poate sa se evidentieze prin parfumul Trussardi Uomo 2011. Eleganta, puterea, masculinitatea si stilul o confera si sticla parfumului de un negru stralucitor. Sticluta cu muchii ascutite si capacul auriu, ascund rafinatul parfumul de lux. Uomo Trussardi a fost lansat in 2011. Creatorul acestui parfum este Aurelien Guichard. 

Brandul Trussardi este pe piata de mai mult de 100 de ani, avand o gama foarte larga de produse. In plus, la aceste minunate parfumuri, se adauga imbracaminte pentru femei si barbati, accesorii din piele si chiar interioare auto si de aeronave. Toata aceasta popularitate i se datoreaza lui Trussardi Nicola. Cunoscutul designer italian s-a nascut in anul 1942 la Bergamo. In anul 1970 a preluat afacerea familiei Dante Trussardi, companie infiintata de bunicul sau in anul 1910, facand din aceasta un brand cunoscut in toata lumea.

Parfumurile de la Trussardi sunt unice si prezinta tonuri atemporale, care nu lasa niciun dubiu in privinta calitatii si prestigiului marcii.

 

Comment-uri


Postare noua