Juicy Couture – Viva la Juicy Apă de Parfum

04/16/2018
de catre Echipa Parfum-U
Parfumul Juicy Couture – Viva la Juicy a fost lansat în anul 2008 de către casa de modă celebră numită Juicy Couture, specializată în crearea de piese vestimentare potrivite femeilor tinere, aflate mereu în mișcare. “Juicy” este o denumire care face trimitere la savoarea care caracterizează fiecare creație marca Juicy Couture – jucăușă, sinceră, feminină și surprinzătoare.

Imaginea parfumului Juicy Couture – Viva la Juicy este Candice Swanepoel, cunoscutul supermodel Victoria’s Secret. Plină de viață, exuberantă și naturală, Candice reprezintă imaginea pe care parfumul dorește să o transmită prin aroma sa delicioasă. Compoziția parfumului este una floral-fructată, fiind alcătuită din note de bază precum caramelul, chihlimbarul, lemnul de santal, pralinele și vanilia. Notele de mijloc sunt delicate și plăcute, fiind exclusiv florale: caprifoiul, gardenia și iasomia conferă întregii compoziții un caracter dulce și irezistibil. Notele de vârf sunt fructate și completează cu succes aroma parfumului. Fructele de pădure și mandarina conferă o aromă fresh, revigorantă.
Marca Juicy Couture se adresează, în principal, femeilor tinere, care se bucură mereu de viață. Prin stil, culoare și parfum, Juicy Couture ne introduce într-un univers ludic, în care orice este posibil dacă ai starea potrivită. Caracterul feminin și elegant este constrasat de rebeliune și de lejeritate. Asemenea vestimentației Juicy Couture, parfumul Juicy Couture Viva la Juicy reflectă toate aceste lucruri. Sticluța parfumului este deosebit de feminină, fundița roz și flaconul din sticlă groasă exprimând iubirea de viață dar și încrederea în propriile forțe.
Parfumul Juicy Couture – Viva la Juicy Apă de Parfum este un parfum jucăuș, care va reuși să răsfețe pe oricine. Plin de tinerețe și vitalitate, Viva la Juicy este un parfum potrivit pentru cele mai diverse ocazii, persistent și magnetic. Aroma sa floral-fructată va face orice moment mai delicios și mai memorabil.

Comment-uri


Postare noua