Gloria Vanderbilt – Vanderbilt

07/20/2017
de catre Echipa Parfum-U

Parfumul Vanderbilt de la Gloria Vanderbilt, cunoscut și sub numele de Swan datorită lebedei care împodobește sticluța parfumului, a fost lansat în 1982 și este creația parfumierului Sophia Grojsman.

Bvlgari Man In Black

07/17/2017
de catre Echipa Parfum-U
bvlgari-man-in-black

Parfumul Bvlgari Man in Black Eau de Parfum a fost lansat în 2014 și va fi parfumul care va deschide eleganta colecție de parfumuri pentru bărbați "Black" de la Bvlgari, completată de parfumurile Bvlgari Black Cologne și Bvlgari Black Orient. Eleganța și forța aromelor care compun acest parfum sunt completate de design-ul impecabil al recipientelor, casa Bvlgari fiind recunoscută și pentru măiestria sa în crearea de bijuterii.

CHRISTIAN DIOR – L’Homme Intense

07/02/2017
de catre Echipa Parfum-U
Parfumul Dior Homme Intense de la Christian Dior a fost lansat în 2011 și face parte din trilogia de parfumuri pentru bărbați Dior Homme, completată de parfumurile Dior Homme și Dior Homme Sport.

GIORGIO ARMANI – SÌ

06/27/2017
de catre Echipa Parfum-U

Parfumul Sì de la Giorgio Armani a fost lansat în 2013, ajungând în scurt timp pe lista celor mai de succes parfumuri ale celebrei case de modă italiene Armani.

Chanel – Bleu de Chanel

06/08/2017
de catre Echipa Parfum-U
Bleu de Chanel

Parfumul masculin Bleu de Chanel a fost lansat pe piață de celebra casă Chanel în 2010. Bleu de Chanel este un parfum modern, plin de rafinament, lansat în 2014 și în formula exclusivă de Blue de Chanel Eau de Parfum.

CHANEL – COCO MADEMOISELLE

06/03/2017
de catre Echipa Parfum-U

 Senzual, fresh și oriental, parfumul Coco Mademoiselle de la Chanel este un omagiu adus spiritului rebel al tinerei Coco, creatoarea brandului Chanel. Un parfum elegant, plin de caracter, care atrage și provoacă, asemenea personalității femeii care l-a insiprat.

GOOD GIRL – Carolina Herrera

05/20/2017
de catre Echipa Parfum-U
“Fetele cuminți ajung rareori în istorie” este motto-ul îndrăznețului parfum pentru femei GOOD GIRL de la Carolina Herrera.

Calvin Klein – Euphoria

05/13/2017
de catre Echipa Parfum-U

 

Parfumul Euphoria de la Calvin Klein este descris ca având un miros exotic, romantic și seducător.

Sauvage – Dior

05/07/2017
de catre Echipa Parfum-U
parfum sauvage

Apa de toaletă Sauvage a fost creată de parfumierul François Demachy și a fost lansat de cunoscuta casă de lux Dior în 2015. “Pentru a crea Sauvage, am fost inspirat de ideea de masculinitate. O masculinitate puternică și inconfundabilă. Asemenea unui bărbat care transcende timpul și moda” spunea Demachy despre procesul de creație al acestui parfum. 

Tom Ford – Orchid Collection

04/25/2017
de catre Echipa Parfum-U

În 2006 Tom Ford lansează Black Orchid, primul parfum dintr-o viitoare colecție care va purta numele Orchid. La numai un an după lansarea brandului său, în 2005, după ce lucrase pentru cunoscuta casă Gucci, americanul Tom Ford intră în atenția publicului larg. Misiunea declarată a design-ului său este redefinirea luxului modern.