CHRISTIAN DIOR – L’Homme Intense

07/02/2017
de catre Echipa Parfum-U
Parfumul Dior Homme Intense de la Christian Dior a fost lansat în 2011 și face parte din trilogia de parfumuri pentru bărbați Dior Homme, completată de parfumurile Dior Homme și Dior Homme Sport.
Christian Dior a fost un creator de modă francez, care a fondat compania Dior în 1946, după ce înainte fusese proprietarul unei galerii de artă, pasiunea pentru artă influențând creațiile sale vestimentare și nu numai. Din 1946 și până în prezent, designeri faimoși din lumea modei internaționale precum Yves Saint Laurent și John Galliano au creat piese unice pt Dior. Parfumurile marca Dior nu au făcut excepție, fiind întotdeauna în topul preferințelor femeilor și al bărbaților deopotrivă. Trilogia Dior Homme este un omagiu adus bărbatului modern, care se distinge nu numai prin eleganță, ci și prin atitudinea degajată și spiritul de aventură. Imaginea trilogiei Dior Homme este cunoscutul actor Robert Pattinson, ales să reprezinte gama Dior Homme pentru eleganța sa naturală și look-ul intens, consacrat de filme precum Twilight.
Dior Homme Intense este un parfum floral-lemnos, creat de renumitul parfumier Francois Demachy. Comercializat în ediție limitată, Dior Homme Intense este un parfum îndrăzneț și puternic, un parfum de seară care emană din plin senzualitate și rafinament. Nota de top este dată de lavandă, notele de mijloc sunt irisul, moscul și para iar notele de bază sunt vetiverul și cedrul. Dior Homme Eau de Parfum Intense emană un miros acaparator și plin de farmec, fiind imposibil să nu fie observat. Urma lăsată de acordurile lemnoase ale parfumului este ca o invitație la explorare, Dior Homme Intense fiind un parfum provocator, destinat celor care trăiesc cu pasiune fiecare moment.
Îndrăzneț și imposibil de uitat, parfumul exclusivist Dior Homme Intense este alegerea perfectă pentru bărbatul modern care își explorează cu eleganță propriile limite.


Comment-uri


Postare noua