Lancome - La Vie Est Belle

03/13/2017
de catre Echipa Parfum-U

Lancôme este o casă franceză de parfumuri și produse cosmetice de lux, cu o tradiție de peste 80 de ani. A fost fondată în 1935, numele de “Lancôme” fiind inspirat de numele pădurii Lancosme, aflată în regiunea La Brenne, în inima Franței. Simbolul casei Lancôme, trandafirul auriu, amintește de trandafirii specifici acestei zone.

Parfumul “La Vie Est Belle” a fost lansat în 2012 și este unul dintre cele mai îndrăgite parfumuri de damă din lume. Cheia succesului acestui parfum a fost și este în continuare aroma lui inconfundabilă, puternic reflectată în mesajul pe care îl susține chiar numele parfumului: viața efrumoasă! Trei dintre cei mai buni parfumieri francezi, Olivier Polge, Dominique Ropion și Anne Flipo au reușit să creeze un parfum unic, ale căruinote de vârf sunt coacăzele negre și para, notele de mijloc stânjenelul, iasomia și florile de portocal și notele de bază sunt patchouli, boabele detonka, vanilia și pralinele.


Parfumul își propune să ne poarte într-o călătorie olfactivă, inspirată de orient dar având ca destinație finală luxurianta lume aeleganței franceze. La Vie Est Belle este un parfum feminin, în care notele exotice și cele dulci se împletesc subtil, rezultatul fiind o aromă rafinată și romantică, care se distinge cu ușurință prin profunzimea pe care aceste esențe i-o conferă. Parfumul La Vie Est Belle de la Lancôme este o expresie a bucuriei de a trăi după propriile reguli și de a vedea viața în linii simple. Casa Lancôme reușește, prin acest parfum, să rezume chiar filosofia brand-ului lor: femeia care alege să poarte acest parfum este o femeie liberă, pe care niciun standard nu o definește și nici nu o intimidează –feminitatea ei se regăsește în bucuria cu care își trăiește viața și priceperea cu care își face fiecare zi mai frumoasă.

Se poate spune că La Vie Est Belle de la Lancôme este mai mult decât un parfum, o poveste veche care ne face să simțim că viața este frumoasă atunci când știm să ne bucurăm de ea. O aromă romantică dar îndrăzneață este cel mai bun mijloc de a exprimare a intensității cu care merită să trăim fiecare moment.

Cumpara acum

 

Comment-uri


Postare noua