Sauvage – Dior

05/07/2017
de catre Echipa Parfum-U
parfum sauvage

Apa de toaletă Sauvage a fost creată de parfumierul François Demachy și a fost lansat de cunoscuta casă de lux Dior în 2015. “Pentru a crea Sauvage, am fost inspirat de ideea de masculinitate. O masculinitate puternică și inconfundabilă. Asemenea unui bărbat care transcende timpul și moda” spunea Demachy despre procesul de creație al acestui parfum. 

Crud și nobil totodată, așa descrie casa Dior parfumul Sauvage, al cărui nume vorbește de la sine. O compoziție fresh, inspirată de ediția din 1966 a parfumului cu o aromă feroce, care amintește de întinderile vaste ale câmpiilor deșertice. Un vest sălbatic modern, reprezentat de latura instinctuală, de o prospețime brută, a fost inspirația pentru noua ediție a acestui parfum. Îndrăgitul actor Johnny Depp a fost ales ca imagine a parfumului Sauvage datorită stilului său rebel și a aurei de mister tipică personajelor sale. 

Ingredientele naturale, alese cu grijă sunt prezente aproape în exces, pentru a reda cu fidelitate un miros sălbatic, nealterat, al naturii dramatice – un peisaj stâncos, deșertic, scăldat de soarele prezent pe un cer clar și albastru. Reclama parfumului Sauvage, cu Johnny Depp în rol principal, prezintă senzațiile pe care mirosul proaspăt și masculin le oferă. Notele de vârf sunt explozive, compuse din bergamotă și piper. Notele de mijloc sunt un mix de acorduri senzuale precum lavandă, patchouli și piper roz și notele de bază sunt lemnoase, datorită cedrului, și ambroxanului.
Prin aroma sa unică, Sauvage Eau de Toilette de la Dior este un îndemn la eliberare din normele vieții cotidiene. Un miros crud, plin de masculinitate care face apel la instinctele noastre și ne ghidează către o lume brută dar nu brutală –un deșert pustiu în care posibilitățile sunt nelimitate. Johnny Depp este imaginea perfectă a parfumului Sauvage, fiind asemănat unui explorator excentric, un șaman modern ghidat de instincte.

Comment-uri


Postare noua