Gloria Vanderbilt – Vanderbilt

07/20/2017
de catre Echipa Parfum-U

Parfumul Vanderbilt de la Gloria Vanderbilt, cunoscut și sub numele de Swan datorită lebedei care împodobește sticluța parfumului, a fost lansat în 1982 și este creația parfumierului Sophia Grojsman.

Gloria Vanderbilt este cunoscută în lumea întreagă datorită contribuțiilor sale în lumea modei și nu numai. Moștenitoare a uneia dintre cele mai influente familii americane ale secolului al 19-lea, actriță, designer, scriitoare și vedetă în lumea mondenă a celebrităților de la Hollywood, Gloria Vanderbilt este o figură iconică a înaltei societăți americane. A cunoscut succesul în modă odată cu lansarea, în anii 70’, a unei linii de jeans care se distingea de modelele existente prin croiul strâmt, în ton cu tendințele vremii. Logo-ul celebru al Gloriei Vanderbilt, o lebădă grațioasă, s-a regăsit pe toate creațiile sale, fiind prezent și pe buzunarul din spate al faimoșilor jeans marca Vanderbilt.

Primul și poate cel mai celebru parfum al Gloriei Vanderbilt, parfumul Vanderbilt a devenit rapid unul dintre cele mai căutate și apreciate parfumuri ale anilor ’80 și este în continuare preferatul femeilor din lumea întreagă, datorită mirosului său feminin, de o eleganță clasică.

Inspirat de viața boemă a creatoarei lui și de lumea stilată din care Gloria Vanderbilt făcea parte, parfumul Vanderbilt este un parfum care rezistă testului timpului – fin, atrăgător și de bun-gust, Vanderbilt sau Swan, cum mai este cunoscut, are un farmec aparte. Compoziția de succes a parfumului este alcătuită din note de vârf precum aldehidele, ananasul, floarea de portocal și lavanda. Notele de mijloc sunt acorduri florale, date de garoafă, tuberoză, stânjenel, iasomie, ylang-ylang și trandafir iar notele de bază sunt lemnul de santal, scorțișoară, mosc, vanilie și vetiver. Împreună, aceste ingrediente formează un miros floral-fructat care inspiră prospețime și delicatețe, fiind potrivit pentru orice moment al zilei.

Parfumul Vanderbilt de la Gloria Vanderbilt poate fi asemănat cu simbolul care l-a făcut celebru: o lebădă elegantă, care plutește pe apă și răspândește fascinație datorită grației sale naturale pentru care merită admirație. Vanderbilt este un parfum delicat și proaspăt, care surprinde eleganța oricărei femei.

Comment-uri


Postare noua