Calvin Klein – Euphoria

05/13/2017
de catre Echipa Parfum-U

 

Parfumul Euphoria de la Calvin Klein este descris ca având un miros exotic, romantic și seducător.

 

 

Brandul Calvin Klein a fost lansat în 1968, an în care au cunoscut succesul datorită pieselor vestimentare create. Astăzi, Calvin Klein este una dintre cele mai mari case de modă din lume, parfumurile lor fiind adevărate simboluri ale culturii urbane americane care se diferențiază prin rafinament. Aromele pline de imaginație și design-ul sofisticat al sticluțelor au făcut ca parfumurile Calvin Klein să fie îndrăgite de bărbați și femei de toate vârstele.

 

Spirit modern într-o formă clasică este ceea ce oferă și parfumul Euphoria de la Calvin Klein, câștigător a numeroase premii în primii ani de la apariție. Lansat în 2005, Euphoria este și astăzi unul dintre cele mai apreciate parfumuri pentru femei, mirosul lui învăluitor fiind descris ca un miros senzual, acaparator, plin de feminitate. Cuvântul “euphoria” este un cuvânt cu origini în limba greacă, care descrie starea de extaz și satisfacere a simțurilor. Grecii obișnuiau să folosească acest cuvânt pentru a descrie trezirea la viață și sentimentul de fericire fizică și mentală cauzat de însănătoșirea organismului. Prin mirosul său compus din note contrastante, parfumul Euphoria invită la o trezire a simțurilor. Aromele fructelor exotice și a florilor rezultă într-un miros luxuriant, cremos. Notele de vârf sunt curmal japonez, violetă neagră, orhidee neagră și rodie. Notele de mijloc compun un miros subtil de lotus și orhidee iar notele de bază sunt mahon, mosc și ambră, arome care oferă profunzime și mister. Floral și fructat, cu note de lemn, parfumul Euphoria de la Calvin Klein este un parfum plin de senzualitate, care emană mister și romantism. 

 

Ușor de purtat dar cu siguranță greu de uitat, Calvin Klein Euphoria este un parfum magnetic cu un recipient deosebit, sub forma unei delicate orhidee.

 

Comment-uri


Postare noua