Dolce & Gabbana – Light Blue

03/14/2018
de catre Echipa Parfum-U
Parfumul Dolce & Gabbana Light Blue Apă de Toaletă a fost lansat în anul 2011. Creatorul parfumului este parfumierul Olivier Cresp, care a fost inspirat de zilele lungi de vară, pline de senzualitate și prospețime. Dolce & Gabbana Light Blue este un parfum potrivit pentru a fi purtat zi de zi, având un miros floral-fructat, care inspiră relaxare și care face trimitere la spiritul verilor siciliene.

Compoziția parfumului este armonioasă și menită să relaxeze și cele mai tensionate zile prin aroma sa revigorantă. Notele de bază ale parfumului sunt lemnoase, compuse din ambră, cedru și mosc, care conferă parfumului voluptate și profunzime. Notele de mijloc sunt florale, compuse din bambus, iasomie și trandafir alb, care reflectă delicatețe și femininate. Prospețimea și energia care caracterizează acest parfum sunt conferite de notele de vârf, alcătuite din măr, cedru, lămâie și clopoțel, floare caracteristică zonei de sud a Italiei. Parfumul Dolce & Gabbana Light Blue Apă de Toaletă este un parfum cu un farmec clasic, fiind potrivit oricui datorită aromei universal plăcute. Recipientul parfumului este inspirat, asemnea numelui pe care parfumul îl poartă, de peisajul tipic mediteranean. Albastrul deschis al capacului reprezintă cerul senin de pe malul mării iar sticluța mată amintește de calmul mării și de sentimentul de pace pe care ni-l oferă. Bucuria vieții și atmsofera seducătoare de pe malul mării sunt și ele surprinse în aroma acestui parfum plin de viață.
Parfumul Dolce & Gabbana Light Blue Apă de Toaletă este un parfum dedicat celor care iubesc să simtă mereu briza mării. Stilul de viață lejer al verilor lungi și senzualitatea sunt evocate de aroma floral-fructată a parfumului. Dolce & Gabbana Light Blue este disponibil și în varianta pentru bărbați, Light Blue Pour Homme, ambele variante ale parfumului fiind apreciate drept parfumuri de top ale ultimului deceniu.

Comment-uri


Postare noua